Krwawa Wilczyca 1 Napisano Sierpień 20, 2012 Posilkujac sie slownikiem pwnu krwawy oznacza: 1. zawierający krew 2. zbroczony krwią 3. połączony z rozlewem krwi 4. odznaczający się okrucieństwem 5. o pracy fizycznej: ciężki, ponad siły 6. szczególnie dotkliwy, bolesny 7. poet. intensywnie czerwony Jesli cokolwiek z tego automatycznie tyczy sie wylacznie wilkow/wilczyc to spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 20, 2012 najmadrzejszy - to cytat z piosenki z ktorym sie identyfikuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 mam rozumieć, że jesteś intensywnie czerwoną wilczycą? Ew. zapracowaną ponad siły wilczycą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 Identyfikujesz się z powodu...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 20, 2012 budowy cielesnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 szczotka nie jest zbudowana z "ciała" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Sierpień 20, 2012 Najmadrzejszy, masz siedem opcji. Wybierz taka jaka Ci pasuje o ile w ogole upierasz sie, ze nick doslownie swiadczy o danej osobie. BTW, niedawno twierdziles, ze moj nick to pleonazm wiec zdecyduj sie moze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 20, 2012 ale moje cialo jest zbudowane jak szczotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 może się zdecyduje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 Tzn, że zostałaś złożona z dwóch komponentów(kija i włosia) przez jakiegoś robotnika w fabryce szczotek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 20, 2012 dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Sierpień 20, 2012 A podobnoz to mezczyzni nie maja problemu z decydowaniem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 krótko mówiac jesteś gadającą (co najmniej klikającą) szczotką? skąd wiesz gdzie masz tyłek w takim układzie? Krwawista...Podobno:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 A migotka? Krwista...padłem ofiarą swojej nadmiernej wnikliwości ide spać...dziś nie będę najmądrzejszy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Sierpień 20, 2012 Badz jestes juz wystarczajaco sfeminizowany, o najmadrzejszy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Sierpień 20, 2012 ;) Anatomia migotki niech pozostanie tajemnica:P Przynajmniej dla nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 Mozliwe. cokolwiek to znaczy według którejkolwiek z definicji pwn;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 20, 2012 mowie, klikam, usmiecham sie.... i ogolnie duzo wiem.... wiem tez na przyklad ze musze juz leciec do roboty, a wy szczesciarze pojdziecie sobie do lozek. milej nocy wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najmądrzejszy o świcie Napisano Sierpień 20, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiat. pustyni Napisano Sierpień 23, 2012 Pytanie za 100 punktów.. : czemu inteligentni panowie mają wchodzić na kafeterie, która jest na ogół dostosowana do kobiet ? ;) Jak jakiś "facet " pisze, od razu mam wrażenie że to prowokacja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiat. pustyni Napisano Sierpień 23, 2012 No i drugie pytanie , wprost do Migotki : Dorastasz takiemu intelektualnie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach