Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anq1991

Którą wybrać?

Polecane posty

Muszę wybrać sofę dla dziecka nie znam płci dlatego powinna być uniwersalna. Po rozłożeniu wygląda tak: http://pokazywarka.pl/mvt6mu/#zdjecie4399314 Materac ma grubość 8 cm. Chciałam dorobić jakiś pałąk i niech to będzie coś w stylu maty edukacyjnej. Później można rzucić kocyk na górę i zrobić domek itp A oto modele: http://pokazywarka.pl/q1ovld/#zdjecie4399229

Gość nie , bo mam juz
ta niebieska 3 od dołu, lub te błękitne jeśli miałyby być uniwersalne. ewentualnie jeszcze ostatnia albo zielona z małpkami.

Gość nie , bo mam juz
a w jakiej cenie one są?

Gość nie , bo mam juz
fajne za tą cenę ;)

Gość a widziałaś je z bliska ?
to jest dziadostwo które zaraz się rozpada, niemalże karton pokryty obiciem i gąbka

tak siostra kupiła sobie tylko wersję dla dorosłych okropnie wykonane i bardzo szybko się połamała, zresztą cena sama mówi za siebie. Nie polecam Ci takiego zakupu. A i są strasznie twarde

czy mi się wydaje czy ta ostatnia część do spania jest doczepiana na rzepy? porażka siostra miała zagłówki tak przyczepiane. Kupywała przez allegro i nie zdawała sobie sprawy że to taka tandeta

Tam się nie ma co połamać. Nie ma tam ani drewna ani metalu. Gąbka się połamała?

Gość nie , bo mam juz
nie nie ja tego nie mam. w pseudonimie mam to wpisane z innego wątku ;) a wy tego nie porównujcie do spania dla dorosłych :D

Gość nie , bo mam juz
ale pamietam jak szwagierka miała coś w ten deseń, jej mały spał na tym jak miał z 3 latka. normalna gąbczasta sofa. normalny materac, do pokoju dzieciecego fajne, dziecko z łóżka nie spadnie ;)

Jak tam siostra brykała to i może i materiał w strzępy się podarł nie wnikam. Ale dla takiego maluszka żeby sobie poleżał myślę że jest ok.