Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta_vidmo*

ktos madry niech mi odpowie

Polecane posty

Bo juz mam dosyc. Zaraz z siebie wyskocze i stane obok. Szukam w internecie informacji na temat subwencji ekologicznej. Jest projekt ustawy z czerwca. Czyli jeszcze gotowej ustawy nie ma? Jak mam sie dowiedziec czy jest czy nie ma tej ustawy? To po pierwsze. A po drugie ten projekt mowi o dofinansowaniu gmin z parkami narodowymi i rezerwatami oraz parkami krajobrazowymi. Czyli na chlopski rozum, jak chce sobie walnac pradotworczy panel solarny na dachu we Wrocku to nie dostane zwrotu za zielona energie od panstwa, bo we Wro nie ma zadnego parku, tak? Pytam na forum bo wiem ze odwiedza je rowniez wiele madrych osob i moze w jakis spsob pomoze mi to uzyskac potrzebne informacje lub zweryfikowac te, ktore juz mam. Z gory dziekuje za pomoc.

Gość poszukaj kogoś kto ma
dostęp do aplikacji LEX. Pomógłbym ci gdybym był w pracy, ale akurat zacząłem urlop i do LEXA zajrzę najwcześniej 3 września

Super by bylo gdybys mogl o pomoc. Co to jest aplikacja LEX ? Jak moge Cie namierzyc 3 wrzesnia jesli ne uda mi sie zebrac info do tej pory ? Lece jutro do Pl przejde sie po paru urzedach zeby sie czegos dowiedziec ale urzednicy albo nie wiedza, albo odsylaja z kwitkiem a przez telefon to juz w ogole nic nie da sie zdzialac. Co za glupi kraj!!!!!!

Gość masz wiadomość
ups... nie masz wiadomości :( "Delivery to the following recipient failed permanently: kobieta-vidmo@tlen.pl Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 504 504 Mailbox is disabled (state 13)."

Prosze napisz na mojego maila. A tak w ogole to wlasnie sobie pomyslalam, ze jezeli w ciagu ostatnic 20 lat odnotowano tak znaczny wzrost temperatury na Ziemi to kurcze, na chlopski rozum ta planeta juz dlugo nie pociagnie. Nie ma prawa. Moze i sie za duzo naogladalam Discovery Chanel i National Georafic, ale to jest jakas masakra. Dzisiaj bylo 38 stopni tam gdzie mieszkam, czyli w Belgii. Przeciez to nie do pomyslenia jest. Co o tym sadziecie?

Gość devit
Jeżeli chodzi Ci o projekt subwencji ekologicznej dla gmin to tu chodzi o to żeby wyrównać gminom niedogodności związane z realizacją zadań ekologicznych, czyli jakimiś parkami, strefami chronionymi itp, które znajdują się na terenach gmin i na razie to jest tylko projektem. Nie jestem w temacie ekologii i subwencji ale powinny być jakieś fundusze unijne na dofinansowanie własnych projektów proekologicznych, zadzwoń do urzędu marszałkowskiego swojego województwa, tam powinni mieć kogoś od funduszy unijnych albo jakieś konkretniejsze namiary ;)

Gość devit
loooz ;) jakbyś się coś ciekawego dowiedziała na temat takich funduszy to napisz tutaj

Na razie wiem ze Narodowy Fundusz Ochrony Srodowiska i Gospodarki Wodnej placi 45% kredytu ktory wezmiesz z banku, na zamontowanie kolektora slonecznego na domu. Co do polozenia fermy slonecznej jeszcze nie wiem bo ustawa jest w toku. Sprawdzam tak w ogole czy oplaca sie wejsc na rynek Polski pewnej duzej firmie produkujacej pradotworcze panele solarne. Jak sie jeszcze czegos dowiem o tej ustawy dotacyjnej to napisze. Spoko.

Jeszcze bym chciala znac cene kilowatogodziny dla klienta prywatnego i industrialnego. Zalozylam osobny temat o tym, moze w sumie niepotrzebnie. Jesl ktos wie to prosze o info. Dziekuje!