Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KwiaTuszek444

Raz jeszcze o randkach z internetu...

Polecane posty

Gość KwiaTuszek444

Spotkaliśmy się wczoraj. Było super. Dzisiaj zadzwonił, pogadaliśmy. Zadzwonił przed chwilą i jak się okazało, pomylił mój numer, bo chciał sie spotkać z jakąś inną dziewczyną, wymienił szczegóły po których zorientowałam się, że nie o mnie chodzi. Ale lipa. Dlaczego zawsze musi się to tak kończyć... :( Czuje sie okropnie...............

Gość kwak szpak
ja tak poznałam swojego męża, a nieudanych randek i to nieinternetowych nie zliczę:) świat jest pełen pokemonów

Gość fvbsalat
to faktycznie porażka,współczuję...lepiej trzymać ich na dystans żeby potem nie przeżywać takich rozczarowań za bardzo

Gość KwiaTuszek444
Nie wiem dlaczego jest mi źle, bo faktycznie niczego sobie nie obiecywaliśmy. To było pierwsze spotkanie. Najlepsze, że jak powiedziałam że chyba mnie pomylił to powiedział, że pomylił numer bo chcial zadzwonić w sprawie ogłoszenia dot. mieszkania. No super- dzwoni w sprawie ogłoszenia dot. mieszkania i myli ten numer z moim to już nie wiem jak to możliwe. A do tego od razu mówi do tej "obcej osoby z ogłoszenia" na "Ty". Jeśli jeszcze do mnie zadzwoni i np. będzie chciał się umówić to co radzicie??????

Gość życie jest szalone
Rozmawiaj normalnie,jeśli coś zaproponuje umów się-co Ci szkodzi,ale obserwuj i nie wciągaj się w to za szybko.

Gość Boby66644556
To wtedy udawaj ze rozmawiasz caly czas z innym facetem,- przykladowo pomyl imie- jak sie zorientuje to przepros i powiesz ze czekalas na tel od kogos innego w sprawie spotkania proste niech ma za swoje jak sie spalil na samym poczatku to juz nic dobrego z tego nie bedzie napewno spotyka sie notorycznie z innymi

A co w tym dziwnego, kobiety też nie utrzymują kontaktów tylko z jednym mężczyzną, przecież była to randka a nie zaręczyny. Ma prawo facet poznać każdą z was i wybrać najodpowiedniejszą :)

Gość życie jest szalone
To co radzi ci boby jest moim zdaniem b.dziecinne.Nie wiadomo czy notorycznie, ale wykluczyć tego oczywiście nie można.

Gość KwiaTuszek444
Ale jak można pomylić numer z wpisanym do książki w telefonie z innym numerem wklepywanym na nowo lub wpisanym pod inną nazwą? Nie mogę tego zrozumieć. Moze on sobie jaja robi, sprawdza moją reakcję...?

może chce wzbudzić zazdrość bo się naczytał o uwodzeniu a może wybierał numer z e-mail czy z kartki papieru i mu się pomyliło :)

Gość Kociołek
Ja mam laskę z sympatia.pl troszkę jestem zawiedziony - jest ciasna i do bzykania będę musiał smarować pulocha.Ohydztwo.

Gość KwiaTuszek444
Dziwna sprawa. Dzwonił w południe i normalnie gadaliśmy. A po kilku godzinach dzwoni i wymyśla jakieś pomyłki. Więc mój numer ma w telefonie, nie wklepywal go z kartki.

Gość Ignarashi
Nie sprawdza cię tylko obecnie spotyka się i z tobą i z innymi.

Gość KwiaTuszek444
Pewnie tak. Albo przynajmniej planuje sie spotkać z innymi. A na spotkaniu mowil, że ze mna tylko sie spotkał poprzez net i w ogóle ze musi skasować to konto i żebym ja tez skasowała. Ale jak dotąd tego nie zrobił... Ja póki co też nie... Ale po tych wszystkich doświadczeniach mam dość.

Gość MCHOMACHOHOHOH
oczywiscie ze spotyka sie z innymi a przez przypadek zaliczyl wtope hehe

Gość Bibi7677
ja sie umawiam z kilkoma jednego dnia :D

Gość figielsia83
OK, niech się umawia tylko po chuja zawraca jej głowe, po co do niej dzwonił? Mógł przecież po spotkaniu już się nie odezwać i umówić się z kolejną. Niech się wypowie jakiś prawdziwy facet!

Gość KOTKA343
Witaj moja droga. Co do randek z internetu, to powiem Ci że na prawdę trzeba mieć szczęście żeby nie trafić na debila. Ja w swoim życiu spotkałam się tak z 2 facetami. Z jednym byłam nawet parę miesięcy i do teraz jesteśmy przyjaciółmi a z drugim spotykam się od 1,5 mies. Powiem Ci że jeżeli chodzi o tego drugiego to myślałam na pierwszej randce że po prostu zwieje. Facet mi nie odpowiadał. Kompletnie. Po jakimś czasie robiło się coraz lepiej. Co dzień dzwoni, piszemy, co tydzień spotkanie, zabiera mnie na wycieczki, płaci za mnie. Cud miód. Co ciekawe przyznał mi się że miał kogoś na oku jeszcze i po kilku dniach od poznania mnie spał z koleżanką. Także różne rzeczy się dzieją. To jego decyzja. Popatrz z drugiej strony. Ty jakbyś mogła spotykać się z kimś równie ciekawym to nie skorzystałabyś z okazji? Jest singlem, wolnym, Ty również...pomyśl.

Gość rfrefe4r
figielsia83 dokładnie,mógł jej jasno powiedzieć że nic z tego nie będzie,ma kogoś a nie takie oszukiwanie

Gość figielsia83
Takie zawracanie dupy. Pytanie do autorki- po ile macie lat? Bo śmierdzi mi to gówniarstwem.

Gość KwiaTuszek444
Gówniarstwo jak to określiłaś mamy daleko za sobą... Mamy po 30 lat... KOTKA343- masz racje, tyle że zastanawiam się po co on to robi? Albo mu odpowiadam albo nie. Jeśli tak, to po co szukać jeszcze kogoś. Jeśli nie, po co do mnie dzwonić.

Gość KwiaTuszek444
Gówniarstwo jak to określiłaś mamy daleko za sobą... Mamy po 30 lat... KOTKA343- masz racje, tyle że zastanawiam się po co on to robi? Albo mu odpowiadam albo nie. Jeśli tak, to po co szukać jeszcze kogoś. Jeśli nie, po co do mnie dzwonić.

Gość Hankazmjakmilosc5444
Jezu, ludzie lat 30 a problemy jak z dzieciakami. I wszystko przez faceta, żeby nie było ;) Współczuje ci, myslalam ze w tym wieku nawet faceci sa powazniejsi.

Gość KOTKA343
Po to że ma zabezpieczenie. Jak mu nie wyjdzie z jedną to ma drugą. No cóż w tym wieku się tak zabawia, dla mnie to głupie. Moja rada. Daj spokój. Tzn. nie pisz Ty pierwsza. Ja tak robiłam, a raczej olewałam go. I to bardzo dziwię się nawet że jeszcze po tym do mnie pisze. Odp krótkimi zdaniami a gdy widziałam że ma posępny humor pisałam a może szczerzyłam się. Metoda małych kroczków. 2 do przodu jeden do tyłu. On poleci za Tobą.

Gość KwiaTuszek444
Nie zamierzam się do niego pierwsza odzywać. A jak zadzwoni to będe się zachowywała bez żadnych pretensji, wręcz z uśmiechem czy aby na pewno wie do kogo dzwoni :) Szkoda nerwów i w ogóle życia na takich palantów.

Gość KOTKA343
Tak zrób. Podejdź do tego na luzie. Ten "mój" gdy coś powiedział o jakiejś lasce albo wspomniał o tamtej to zapytałam: czemu się z nią nie spotkasz? albo wyjdź z kumplami na imprezkę jak dzwonią. Kompletna olewka. Kiedyś tak było, ale teraz już sprawy poszły dalej i obecnie aż mnie korci żeby napisać. Haha sprawdzę go ile wytrzyma.

Oczywiście że w wieku lat 30 są rozsądniejsi faceci i wiedzą że kobieta może powiedzieć nie, lepiej więc umawiać się póki można, nawet z trzema na raz, mówię to ja który dostał kosza w zeszłym tyg :classic_cool: Życie jest za krótkie by się na siłę prężyć przed jedną kobietą, może inna będzie bardziej zainteresowana?

Gość KwiaTuszek444
męska rzecz- A dlaczego z góry zakładasz, że nie warto uczciwie spotykac sie z jedną? Wiesz co, życie jest przewrotne i kiedys takie rzeczy sie odwracaja przeciw nam. Moze sie zdarzyc tak, że ta Twoja "najbardziej zainteresowana ze wszystkich z ktorymi sie spotykales w tym samym czasie" bedzie sie spotykała za plecami oczywiscie, z jakimiś/jakimś gościem. Czyli w skrocie bedzie Cie zdradzala. Nie życze Ci tego ale bycie nie fair nigdy nie popłaca i wraca jak bumerang...