Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki wstyd teraz

Wstydze sie iść do dentysty...

Polecane posty

Gość taki wstyd teraz

Ogólnie to rzadko chodze do dentysty, bo jakoś nie było takiej potrzeby... zęby mam ok, ale ostatnio zauważyłam , że na tylnich zębach zaczyna mi sie robic próchnica :-O Bardzo malutko.. no ale przeciez nie moge tego tak zostawic bo bedzie gorzej ;/ I chodzi o to, że strasznie sie wstydze isc do dentysty... no bo co, wejde i powiem : "Dzień dobry, chyba mam próchnice na zębach" ? Przeciez bym sie ze wstydu zapadła... on pomysli, że nie dbam o zeby.. a ja myje codziennie po 2-3 razy dziennie , nie wiem jak to sie w ogole stalo ze ta próchnica jest

Gość jak by wszyscy tak myśleli
to by dentyści z torbami poszli :D

Gość całkiem niezła dupcia
Jak to mówi moja Babcia ""wstyd to kraść i z dupy spaść" Zapierdalaj do dentysty i to już póki nie śmierdzi Ci z gęby :D

Gość nnnnnnikita
idź do dentysty jak najszybciej i się nie wstydz ,dentysta widział o wiele gorsze rzeczy niż próchnica ,powiedz poprostu że masz problem z zębem i chciałabyś aby Ci sprawdził co się dzieje...

Gość agata 1234.....
Dentysta to lekarz.I czego sie wstydzisz.Czy do lekarza rodzinnego tez się wstydzisz iść. U dentysty nie musisz się przecież rozbierać. Powiesz, że chcesz zrobić sobie przegląd jamy ustnej i gotowe. Sam oceni, co z tym zębem się dzieje.

Gość neo_głaszczka
trzeba mieć kasę patafianie.

Gość 32432423
kurwa co za kretynka... :( Ostatnio chyba ludziom IQ maleje do zera... :(

Gość jkknhjjk
taa, jak mieszkasz w zapyziałej dziurze gdzie dentysta przyjeżdża raz na tydz. to zapisz się i za 4 miesiące zrobi ci plombę, która wytrzyma 3 miesiące - oby nie spieprzył przy okazji. radziłabym odłożyć 200 zł na 1 zęba i iść prywatnie. nie mów, że cię nie stać? ja chadzam tylko prywatnie - kompleksowo wszystkie co 2-3 lata ;)

Gość gość
hahhahahah ja pierd...ę dentysta jest od chorych zębów wiec chyba normalne,że jak widzi pacjenta to raczej z małą lub większą masakrą w gębie.ja tez miałm masakre nie tyle co próchnice ale kamień i odsłonięte szyjki.co mnie obchodzi co on mysli-jest od leczenia i brania za to kasy.zresztą teraz stomatologia to pikus potrafi zdziałać cuda.ludzie z kołkami próchniatymi wychodzą z hollywoodzkim uśmiechem.powodzenia i odwagi!!! ciężka choroba to jest dopiero problem.