Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzygac mi sie chce na to

Faceci w dużych miastach wyglądają jak pedały

Polecane posty

Kra mać! Co to za moda, żeby gacie spod spodni wystawały?

Nie ma nic bardziej żalosnego niz chudy Polaczek pozujący na czarnucha wielkiego rapera z Niu Jorku :D styl dla 15 latka nie dla doroslego mezczyzny, idz tak ubrany do pracy ciekawe co powiedzą :D a to kilka przykładow ciotowatych facetów, zdjecia z neta, ''warszawski styl uliczny'' http://tinyurl.com/conuh2t http://tinyurl.com/czkpfvg http://tinyurl.com/c4bgh2b http://tinyurl.com/cckovy5 TRAGEDIA

mi sie takie podoba -- pierwsza fotka typowy wygląd pseudo mezczyzny ze stolycy , jestem na NIE druga fotka ok, neutralny wyglad ale jak widac na zdjeciu pasuje to malolatom lat 10-18 trzecia fotka - za malo widac

Gość zxcvbnm,
niestety smutna prawda

Gość fgfgfgona
do fubu no sorry, ale hiphopowy styl jest tragiczny, a na białych facetach, to już w ogóle dramat- pamiętam czasy kiedy to było na topie i już wolę tych chłopaczków w obcisłych rurkach z włosami zaczesanymi na pół twarzy. no i przesadzacie- wiekszość jest ubrana normalnie lub niedbale, takich facetów na jakich psioczycie jest mniejszość, ale bardziej rzucają się wam w oczy i tyle. a mnie rozwala czapka bejsbolówka nadziana na czubek głowy z przekrzywionym daszkiem- jak widze takiego chłopaka, to od razu poprawia mi się humor.

Gość baby dajcie więcej
bo kurwa nie mogę :D

Gość skoro tak źle wyglądają
to czemu tylko na takich zwracacie uwagę?

Gość do tego kogos wyzej
Kto zwraca? chyba szalone 13latki :D?

Gość Dlatego na tym forum siedza
takie wsioki co nie maja brania w realu :O:O a potem ględza na kafe i kiszą ogorasa :O bo żadna ich nie chce bo sa zaniedbani :O potem polki biorą sobie obcokrajowców bo tu sami biedacy z tesko i dyskontów :O

Gość dziś na pomarańczowo
hahahahaha śmieszni jesteście :D męskie cechy już dawno straciliście, czy ubrany jak bury wieśniak, czy jak pedał jedna cholera, same cioty, prawdziwi mężczyźni dawno temu się skończyli. a jak mam wybierać między ciotami, to wolę takie bardziej zadbane i w modnych ciuchach niż dresiarzy albo niedomytych chłoptasiów w zestawie sprana bluza i dżinsy

Gość jeszcze dokończę coś
Aseksualizm to także właśnie jak to piszecie KISZENIE OGÓRASA na babskim forum nie chodzi mi o tych co są tu sporadycznie ale o takich badziewiakow jak np revolver..............i podobni

Gość bo ten caly rev widac ze kobit
nie ma i dluuuuugoooo miec nie bedzie

Gość już Darker wydaje się seksowni
-ejszy choć prawiczek :P niż ten zjebany revolver co zakłada w chooj tematów jak pojebany :D:D:D a tego fubu ni chuja nie wiem co to :D

fubu - tupac bron na wierzchu i pózniej sprzątnęli go więc po chuj broń pokazywać ?

Gość buahahhhahaa dzisiaj
Na Kafe nawet po paru postach można poznać który to wieśniak lub bidak :P. Albo nie ma na niego chętnych dziewczyn w świecie realnym:D. Echh 9o % męskich nicków to brzydale :D. A ten ze stopki w białych portkach nawet niezły.

Gość Kuba Rozrywacz
Fubu umów sie ze mna :classic_cool:

Gość durnie ten kolo mial nie raz
rozne foty w stopce,nie jarajcie sie tak bo to nie on :D

Gość jeden z prawiczków
zazdroszczę takim pedziom bo baby tera są jakieś inne.

ja też uważam że faceci w dzisiejszych czasach to często porażka, a szczytem szczytów są faceci w koralowych spodniach do kostek, tenisówki i sweterek w serek :classic_cool:

Gość jeden z prawiczków
baby w dyskotekach lecą na takich jak ci w linkach.

Gość najzabawniejsze że o
ciototwatość facetów przejmują się najbardziej faceci nieudacznicyz kafe :classic_cool: tacy co to nawet na randce nie byli bo są aż takimi frajerami, a juz dochodzą do 30 :classic_cool:

Gość silvergirl
Ja osobiście wolę takich niż pustaków w dresach co nie potrafią się wypowiedzieć i chodzą w bluzach z kapturem z napisem JP :o

Gość Laryssa24.
bo kobiety sie nie przejmuja cioteczkami, tylko zajmują sie tymi nielciznymi meskimi - jest ich malo i trzeba czas na to poswiecic, by takiego dorwac - a cioty są od wysluchiwania żali co najwyzej