Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzygac mi sie chce na to

Faceci w dużych miastach wyglądają jak pedały

Polecane posty

Gość Reffi 31
Do woja tych ciotowatych transików,ja pirdole co za cioty.To nie są faceci to jakieś wymoczki ,nic dziwnego że baby muszą nosić spodnie .Żebym ja tych cioto-pedałków dostał pod komendę na poligonie ,umierali by co chwilę , dostali by taki wycisk ze zapomnieliby jak ich matka wygląda,z takimi to trzeba krótko, za twarz i do przodu a jak nie to kopa w zad.Teraz kobiety w wojsku służą ,a po ulicach chodzą tabuny ciot ,kurwa świat dziwaczeje coraz bardziej .

Gość ten z linka yt wymiata
ja pierd :O

Gość to chyba tak dla jaj
to jakiś trans :D:D co za błazen :D

Gość obejrzycie te linki ja leję ze
śmiechu teraz koorwa co za cudak ;]

Gość f z jajami...
> Bitelsów i co im zrobisz? Komercja to pajacowanie dla mnie Beatlesi to też pajacowanie, Elvis to samo (chociaż podobno miał rzeczywiście talent) POP to dla mnie sieczka dla przygłupów - nie mających pojęcia o muzyce, tworzona tylko i wyłącznie by zgarniać szmal od prymitywnego pospólstwa przez kreowanie celebrytów. To jest przemysł, tak jak się produkuje chleb, telewizory i wszystko inne tak się produkuje gwiazdy "pop" od kilkudziesięciu lat ROCK - jest tu dużo dobrej muzyki, ale nie da się ukryć, że większość z małymi wyjątkami to także muzyka typowa komercyjna, jest dużo udawania o wyjątkowości takich muzyków o ich głębokich myślach, wrażliwości wewnętrzej i odczuciach a rzeczywistość taka sama jak POP - czyli ciągnięcie ciężkiego szmalu

prosze sie nie podszywac :O w ogole zaluje, ze zalozylam ten temat :O 🖐️

Reffi 31- faceci wojskowi to dopier łamagi, mocni w gębie, te ich pseudo zasady, musztra i inne pierdoły a prawda jest taka....ze są zwykłymi ciotami jak ci w obcisłych rozowych spodniach. Nie potrafią przyznac sie do zdrady, mają mase nałogów, kryją to wszystko pod ''ostrym charakterem'' :O Mundurowi to nieszczesliwi ludzie, samobojcy

Gość ddddddddddddddddddddddsssss
Nie rozumiem jednego; Dlaczego modne są zbyt krótkie spodnie? Przeciez to wieśniactwo, zawsze słyszałam ze męzczyzna powinien nosic takie spodnie ( np garniturowe) i skarpetki by nie pokazywać gołej łydki a na tym blogu który ktos wyzej podał są zdjęcia wlasnie zbyt krótkich spodni, kolorowych skarpetek i brzydkich chudych nóg :O

Gość jaka zazdrość wszelkiej
maści frajerów i nieudaczników. :D sami do niczego nie doszli, tylko kisza ogóra na kafe i walą pod posty podając się za kobiety a tamci ruchają i żyją na 100%

sram morda :O

Gość ale ten z linku youtube jest
paskudny

Co to znaczy ubierają się jak pedały? Bo nie kumam mają napisane na plecach pedały? To ubierać się trzeba tak jak ktoś nakazuje? Co to znaczy ubierać się normalnie bo nie rozumiem tego określenia norma ale jaka norma ?? Dla mnie coś z autorem jest nie tak. Piszesz o czymś czego nie rozumiesz! Jak ty się ubierasz ? Jaki styl prezentujesz? Bo mówisz o pedałach, wojskowych a Ty jaki jesteś TY????????

Dla mnie sam temat jak większość podpisów tych samych osób to przejaw frustracji. To czy ktoś będzie miał włosy na żel czy na bok czy w górę to jego sprawa. To samo ubrania. Każdy kupuje to co lubi. Ci co tak są wielcy w głębie na forum są mali i szarzy na ulicy. Akurat wszelkie nowiny techniczne kupuję. Bo mnie na nie stać i cieszą moje oko. Od sprzętu w domu po sprzęt w samochodzie. Jeśli kogoś boli to, że facet je z chusteczką na kolanach to już musi mieć nie coś z głową. Jeśli ktoś pracuje i kogoś stać to może robić co mu się podoba na ulicy. Reszta może tylko popatrzeć.

Moze mnei cos smieszyc w czyims ubiorze, ale w koncu ja tego nie nosze tylko dana osoba to co mi w teorii do tego? Jednak zwykle ludzie sie ubieraja jakos by czuc sie i wygladac atrakcyjnie i dla siebie i innych. Dla mnie absurdem jest bezmyslne kopiowanie mody, ubieranie sie w totalnie niedopasowane do figury itp rzeczy byle byc 'na topie'. I wlasnie bedac w Wawie zauwazylam, ze wiecej tam specyficznie ubranych facetow ktorzy chyba na sile probuja byc modni. Po prostu dziwnie sie czuje jak nie wiem czy ja mam meski sweterek na sobie czy facet ma damski, jak w sklepach gdyby nie napisy nie zorientowalabym sie, ze przeszlam juz do dzialu z meskimi, albo jak facet pindrzy sie dluzej ode mnie. Ale niech kazdy ubiera sie jak chce tylko niech nie dziwi sie potem, ze nie budzi zainteresowania wsrod plci przeciwnej takiego jakiego by chcial:)

Gość ddvsv
. Akurat wszelkie nowiny techniczne kupuję. Bo mnie na nie stać i cieszą moje oko. Od sprzętu w domu po sprzęt w samochodzie. /// A iphona masz ? ;)

Gość ergthyg
Ci z linkow z wczeniejszych stron nie sa w twoim typie? :D

Gość gggggggg. ... ...
>>Ci co tak są wielcy w głębie na forum są mali i szarzy na ulicy. Akurat wszelkie nowiny techniczne kupuję. Niektórzy ludzie są poprostu bardzo podatni na to co serwuje im przemysł i media które są uzależnione od przemysłu - dla mnie to przejaw bardzo zawężonych horyzontów myślowych, brak własnego stylu bycia i jakiegoś głębszego myślenia - taki końcowy trybik przemysłu i biznesu ;)

Gość niestyczniowy
Styczniowy przyjaciel sam jesteś gównem.

Gość do Krwawa
co powiesz o tym gostku azis z linku youtube? :P

Gość Do fubu
To w końcu Ty jesteś na focie w tych białych spodniach czy nie??