Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda444

Czy pozwolić dziecku?

Polecane posty

Gość jagoda444

Nie wiem czy pozwalać spotykać się córce ze znajomym z bloku co do którego wiem że jest oskarżony o znęcanie i molestowanie seksualne dziecka a sprawa w sądzie się ciągnie. Teraz mieszka sam ale że to dzieje się w bloku to wszyscy się znają i rozmawiałam z jego córką która mi opowiadała że dotykał ją w miejsca intymne a jak matka była w pracy to spał z nią a ona budziła się rano bez majtek a do tego krzyczał i na nic nie pozwalał . Dlatego się wyprowadziły . Problem w tym że moja córka która ma 11 lat bardzo lubi tego pana , on ma gry komputerowe a mnie nie stać na taki wydatek . Nie chciałabym żeby córka miała mi za złe że ja jej czegoś zabraniam i właściwie nie mam argumentu dla niej na nie ,bo mi mówi że nic złego jej się nie dzieje , przeważnie grają na komputerze . Co mi radzicie, zakazywać dziecku czy nie?

Gość lbihdbhidb
domysl sie kobieto póki za pozno nie jest

Gość kkithlp
glupie prowo

Gość nie wierzę w to co czytam
jasne pozwól :O omg

Gość ale głupia idiotka...
skoro dziecko mówi, że w gry grają TO JEDNOZNACZNIE ZNACZY.ŻE Z NIĄ JUŻ POGRYWA .. Weź się kobieto zajmij córką a nie podsyłaj jej pedofilom, żeby mieć na chacie spokój...

Gość whedif
ja wiem że jest niedziela ale mogłabyś się bardziej postarać z tą prov pozdro

Gość jagoda444
To żadna prowokacja . Sytuacja nie jest tak jednoznaczna bo z jednej strony gośc jest oskarzony o molestowanie a z drugiej strony nie ma zakazu ze strony prokuratury na kontakt z dzieckiem i córka go odwiedza. I tu nie mam odpowiedzi na argument mojego dziecka - dlaczego ja nie mogę skoro koleżanka będąca jego córką może

Gość ale głupia idiotka...
koleżanka będąc jego córką może, ale nie chce, bo ją molestuje... Więc Twoja córka niby pyta: mamusiu, a dlaczego ja nie mogę??? Bo czegoś tu nie rozumiem...

Gość fikołaj
Mi też się wydaje ż eprowokacja, bo mi się w głowie nie miesci, że ktoś jest tak jebniety, żebby dzieko do pedofila wysyłać. Skoro istnieje podejrzenie , ze koleś ma skłonnosci takie a nie inne to weź ty kurna dziecka nie puszczaj do zboka, coś ty za matka ?

Gość whedif
provokacjo kończ wstydu oszczędź nie udało się możesz zmienić nick i robić następną to wolny kraj i wolny forum pozdro

Gość marcelina :::::
To już było:P wymyśl inne prowo:P

Gość jagoda444
Do ale głupia idiotka... Czego nie rozumiesz? Moja córka i córka tego gościa to koleżanki z bloku , tyle że córka tego gościa wraz z jego żoną wyprowadziły się

Gość Brat Hipokratesa
jagoda idz sie powies

Gość jagoda444
on mi pare razy wciskal banknoty dwudziestozlotowe to bralam, mowil ze corka taka fajna i grzeczna u niego, tylko zauwazylam ze ona teraz bardzo czesto sie kapie, zwlaszcza po powrocie od tego znajomego, co to moze oznaczac?

Gość gary yourofskyyyy
spierdalaj

Gość jagoda444
Ty podszywaczu , nie pisz bzdur. Po pierwsze , są przypadki fałszywych oskarżeń a po drugie dlaczego matka tego gościa pozwala przychodzić do niego swojej córce? No i dlaczego pozwala na to prokuratura jednocześnie wystawiając akt oskarżenia

Gość jaka głupia idiotka...
no to skoro tamta matka pozwala, to Ty wręcz POWINNAŚ pozwolić, pedofilowi 11-latkę podsuwać, ale głupia...

Gość jagoda444
czy Wasze dzieci też się bawią, że lalki uprawiają seks i to od tyłu? :O moja ostatnio zaczęła nie wiem czemu. to pozwolić czy nie?