Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobratam

Liczba cztery

Polecane posty

Gość dobratam

Witam , do tej pory odbyłem 4 stosunki seksualne , mam 23 lata.Jak myślicie , czy to dużo ? Dodam , że dwa pierwsze były z prostytutką , natomiast pozostałe dwa , to transakcje bezgotówkowe.Proszę o opinie.

Gość idę na studia !
Niestety nie pochwalę, ani nie zganię, mam marne doświadczenia. Mój mąż pierwszy był ( tak, tak... były takie glupie czasy :D )

Gość Jakiś Człowiek
Tak 3/10, ja się trochę uśmiałem. Mnie nie wiem czemu oceniają nisko. Chociaż wczoraj nawet 10/10 ktoś dał;P.

Gość Major Specnaz
Ja też tylko 4 razy i nie ukrywam iż jest to liczba wysoce niezadowalająca ! Ma ktoś jakieś rady żeby poprawić statystyki ? No bo ileż można tylko na ręcznym ??

Gość dobratam
Majorze , a czy próbowałeś już sposobu z rolką papieru toaletowego ?może to przyniesie Ci choć chwilową satysfakcję ...

Gość Major Specnaz
No cóż musi mi ktoś pomóc ja muszę podupczyć bo ileż można no tylko ręczny i ręczny ?? No ludzie pomocy !

Gość Major Specnaz
(dobratam) próbowałem, ale cóż na ciasną cipkę z wibratorem mnie nie stać gdyż jestem osobą bezrobotną bez perspektyw .

Gość dobratam
Truskawkowa Trufla Gdybym wtedy nie zapłacił , być może do dziś chodziłbym po tym marnym świecie bez zdjętego simlocka.Nie to co moi kumple z osiedla którzy dupczą wszystkie panny z kilogramami tapety na twarzy i wielkimi cyckami.