Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mytka385672

FATALNY SEKS - przechodziliście przez coś takiego?

Polecane posty

Gość mytka385672

To powinno być skierowane raczej do dziewczyn. Spotykam się z facetem od kilku mies. Na początku to były randki, potem pierwsze pocałunki, czułe dotykanie, aż wreszcie...no właśnie. Nie robiłabym problemu gdyby to nie działo się po raz kolejny. Na wcześniejszej randce, facetowi po pieszczotach stanął, potem nagle oklapł i mimo dotykania nie uniósł się. Nie robiłabym problemów ale wczoraj po całowaniu i dotykaniu miał wzwód. Gdy miałam już na nim usiąść ( robiliśmy to w samochodzie ) doszedł. Przy pierwszym wkładaniu mi. Odczekaliśmy a potem mimo prób, godzinnego macania, pieszczenia ustami moich starań nawet słownych i brzydkich nazw delikatnie się uniósł by zaraz oklapnąć. Seks był, chwile, 5 min. Nikt nie doszedł bo mu klapnął. Mieliście coś takiego?

Gość mytka385672
Kurcze laski pomóżcie proszę. Czy to normalne ? Nie wiem czy to we mnie tkwi problem, on twierdzi że nie.

Gość mytka385672
24 lata. Podobno to nie moja wina, tak twierdzi. Jest po 4 letnim związku, ale zerwali kilka mies temu, więc nie rozumiem o co chodzi.

Gość opeeop
to jakas żałosna pierdoła, daj sobie spokój :o

Gość mytka385672
To nie chodzi o to. Facet kiedyś prowadził raczej chulaszcze życie. Seks na pierwszej randce, nawet spał z prostytutką.

Gość mytka385672
Parę razy zdarzyło nam się pisać ze sobą o tym i mówił, że mu stawał na samą myśl. Poza tym przecież miał dużo kobiet. Ja jestem 8.

Gość xfhnbj
ta 8! sratatata, typowy erotoman gawedziarz co więcej opowiada niż bzyka i stąd te problemy:-/

Gość mytka385672
Hmm może go nie podniecam? ale jak dotknęłam jego penisa przez spodnie to od razu wstał. Za drugim razem się nie podniósł.

Gość Apasz25
Ktoś tu napisał sporo prawdy, ja kilka razy miałem taką akcję jak chciałem poruchać pannę która nie do końca mi się podobała, fiut nie chciał stawać :). Inna przyczyna to to że za bardzo się chłopak stresuje a Ty mu w tym wszystkim nie pomagasz:). Jak mu nie chce stanąć to go nie męcz, poczekaj aż sam nabierze ochoty :). To siedzi w jego łbie, przejdzie mu jak kilka razy dobrze Cię przerucha:). Pozdro

Gość mytka385672
Chodzi o to że on na początku wstał. Od razu nawet. Tak samo spuścił się nawet nie wiem kiedy, chyba gdy siadałam na nim. Nie robił tego dość długo. Potem już ledwie wstał. A czy było kiepsko? Udało się go podnieść po jakimś czasie. I powiem wam że dawno nie byłam taka mokra. Facet jest dobry. Tylko coś z jego kutaskiem nie tak:(

Gość mytka385672
Twierdzi że jestem śliczna. Więc chyba nie robi sobie jaj. Jest szczery.