Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zmartwiona żona_

Postawa mojego mężczyzny

Polecane posty

Gość _zmartwiona żona_

Mój mąż ma dziwne zachowania jeśli chodzi o otyłe osoby. Mam koleżankę która jest otyła a mój mąż powiedział, że nie widzi jej w naszym mieszkaniu. Trochę tego się obawiam bo organizujemy coś w rodzaju parapetówy , a mój mąż powiedział żebym nie zapraszała swojej koleżanki. Dodał, że nie smacznie będzie wyglądała wśród innych ludzi. Powiedział, że mogę ją zaprosić po imprezie, ale wtedy kiedy będą goście z jego pracy.

Gość _zmartwiona żona_
sama tez do szczupłych nie należe z tym,że ona jest dużo grubsza,moze on chce ją bzyknąć ? wiem,że lubi takie

Gość rfrefe4r
pewnie prowo,ale jak nie to z nim jest bardzo żle,masz prawo zaprosić kogo chcesz a on jest pusty jak tak traktuje ludzi

Gość muka-buka
Widocznie nie lubi Twojej koleżanki. Albo otyłych ludzi. Mój kuzyn nie lubi otyłych od dziecka. Jak był mały, to uciekał na ich widok.

Gość _zmartwiona żona_
pusty nie jest bo wlewa we mnie z pół litra spermy,boje sie że zostawi mnie dla grubszej

Gość _zmartwiona żona_
Wiedziałam że jest nietolerancyjny w stosunku do osób otyłych. Zawsze komentuje kiedy otyła osoba coś je i przeważnie jego hasło to czy ona nie ma lustra? nie przeszkadzało mi to aż tak ale teraz mam obawy bo wstępnie jej mówiłam że będzie impreza i nie chce wyjść na niewdzięczną koleżankę. Ona nic mu nie zrobiła, rozmawiają normalnie jak już przebywają w towarzystwie

Gość rfrefe4r
nie widzisz że to jest nienormalne??Skreśla kogoś bo jest gruby,to tak jak bym nie tolerowała blondynek bo sama jestem brunetką

Gość _zmartwiona żona_
powiedział mi zebym nie wpuszczała jej do windy bo się lina zerwie i mam jej powiedzieć zeby po schodach wchodziła na ósme pietro

Gość _zmartwiona żona_
Każdy jest inny mój facet pracuje w siłowni dba o sylwetkę i nie toleruje grubych osób. Jednak ja nie wiedziałam że zakoleguje się własnie z dziewczyną która jest otyła. Jest sympatyczna dla mnie i dla tego chciałam ją zaprosić

Gość _zmartwiona żona_
jeśli sprzatnie potu po grubasach mozna nazwać praca i dbaniem o sylwetke :-) ale mimo wszystko sądze,że on ma fobie na grube lochy

Gość _zmartwiona żona_
Kiedyś gruba osoba usiadła na nim i puściła bonka dla tego ich tak nie lubi