wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 19, 2012 przedmioty :) nic mi sie nie przewidziało , ktos to jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest siła umysłu Napisano Sierpień 19, 2012 tez tak umiem :) nie przesuwał oczami tylko umysłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 19, 2012 a ja nie mam takich zdolnosci i wiekszośc ludzi tez nie , co mnie tu sciemniasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość whedif Napisano Sierpień 19, 2012 wyłącz tv i idź na spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest siła umysłu Napisano Sierpień 19, 2012 bo jesteś zwykłym szarakiem albo jeszcze o tym nie wiesz :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Psychokineza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zocha. Napisano Sierpień 19, 2012 To ja się tylko przywitam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach