gosiek83 0 Napisano Sierpień 19, 2012 czesc dziewczyny.zastanawiam sie nad pewna rzecza...10 lipca mialam miesiaczke.2 dni wczesniej skonczylam z tabletkami anty. i zaczelismy starania o babelka. miesiaczka byla 4 dni,pozniej 13 dzien cyklu mialam 2 dniowe plamienie,obolale piersi i klocie jajnika.Mysle ze wtedy bylo jajeczkowanie.niestety nie miezylam wtedy jeszcze temperatury...miesiaczka sie spoznia,ale ja zawsze mialam nie relularne cykle wiec nie wiem czy testowac juz czy jeszcze nie... tempke z ciekawosci zaczelam sprawdzac w dniu kiedy nie pojawila sie miesiaczka. temp .wynosila 37.0 ,kolejne dni rosla 37,1 i 37,2 .wczoraj byl 10 dzien jak mieze i nagle tempka spadla na 36,9 wiec bylam pewna ze przyjdzie miesiaczka.nawet mialam mocniejsze bole brzucha i nic.wiem ze to moze nawet zajac kilka dni ale czy tempka nie powinna wtedy spadac?moja dzis znow wzrosla z 36,9 na 37,1 ...czyli spadek byl jednodniowy.czy ktos z was tak mial???co o tym sadzicie?czy ktoras z was tak miala? dzieki za wszystkie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Sierpień 19, 2012 możesz być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiek83 0 Napisano Sierpień 19, 2012 dziekuje za odpowiedz :-) mam nadzieje ze tak jest...mamy jednego babelka co wlasnie skonczyl 10 miesiecy i chcielismy rodzenstwo dla niego.wczesniej staralam sie 8 lat i sie nie udawalo z powodu pcos.wiec teraz naprawde mam nadzieje ze sie uda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna niedobra Napisano Sierpień 20, 2012 o spadku się mówi gdy temp spada poniżej linii pokrywającej a tutaj nawet nie wiesz gdzie jest ta linia. taki spadek to zwykłe wahanie temperatury. Nie wykluczona ciąża ale nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielka233 Napisano Sierpień 21, 2012 Zgadzam się z wypowiedzią wyżej. A dni płodne wyznaczasz w jakiś sposób? wiem że przy pco jest to trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach