Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolata basenowa

dziś na kąpielisku otwartym podchodzi do mnie facet

Polecane posty

Gość małolata basenowa
Nie wydaję żadnej kasy na jedzenie bo to co wysram to zjem

kurva, czułam się podle, wstrętnie i obrzydliwie, ale powiedziałam mu, że niestety muszę odmówić propozycji, a niby dlaczego?:P [zgłoś do usunięcia] wolna i zadowolona z życia efka12_79@tlen.pl'; bardzo dobrze , goń typka , niech szuka w swoim przedziale wiekowym widocznie autorka wyglada na duzo startsza:classic_cool:

Gość do setuni
a ty dalej dajesz wszystkim za kolacje?

Gość małolata basenowa
setunia :D 🌼 miałam wyrzuty sumienia, nigdy wcześniej nikogo nie zgnoiłam w taki sposób, no.. przynajmniej nie przy ludziach :classic_cool:

Gość do setuni
basenowa, nie przejmuj się miałaś prawo. Natomiast denerwuje mnie w dziewczynach Twego pokroju to, że znasz swoją wartość. Nic w dziewczynie bardziej mnie nie odpycha niż to, że czuje się bardzo pewnie, obciągała już 20x frajerom i zna swoją wartość. To jest takie udawane, dziewczyny twego pokroju wiedzą, że facetom dadzą dupy i zadowolony będzie, ale przed tym będzie musiał sie napocić... To jest najbardziej żałosne, bo Ty zapewne możeli liczyć na kawałek kotleta w restauracji i sie wypinasz w samochodzie potem. Najbardziej imponuje mi skromność siebie i brak 'chłopca' w dziewczynie. Co do tego co się stało na basenie, to miałas prawo, bo gość oblech itp.

Gość do setuni
setunia, ładna jestes. Z tego co pamiętam na zdjęciu. Jedno jednak mnie martwi, że sie puszczasz na lewo i prawo... Nie stworzyłąś zwiazku od ponad 4 lat... Należysz do nowoczesnych polek dziewek, które maja małą szanse na męza z tak pokaźnym przebiegiem :P

Jedno jednak mnie martwi, że sie puszczasz na lewo i prawo... Nie stworzyłąś zwiazku od ponad 4 lat... ta jasne, jasne:) neiw eim skad te info masz widac dawno Cie nei bylo mam teraz swoja milosc❤️ tzn chbya sie zakochalam;) hehe

Gość do setuni
jakbys sie zakochała to nie bylo by chyba seti heheh :)

Gość do setuni
nie wiem, nie jestem w temacie. ale miałas bijne życie towarzyskie :) z tego co pisałaś, co troche randki itp. znalazłaś pewnie juz prace, bo mówiłaś ze ciezko. dobranoc

EEE tam ja sobie zawsze powtarzam ze bede na tym forum puki bedzie ono istniec:) jak jestem z nim to naturalnie na forum nei wchjodze;)

no mialam bujne zyccie, wiele randek i w ogole potem mialam dosc sporoa przerwe moze i kogos poznalawalam ale nic nie bylo... wiec z pol roku albo dluzej takiego martwego okresu:) az do marca 2012:P a prace mam juz druga w swoim zyciu, taka powazniejsza;) w tej jestem ponad poltorej roku to milych snow:)

Gość małolata basenowa
hehehe, forum nadal nei zaskajuje :D w łóżku miałam dwoch facetów ;) pierwszego w wieku 20, drugiego w wieku 21 i tylko temu drugiemu robiłam loda. :D natomiast flirt i uwodzonko to dla mnie chleb powszedni :classic_cool: nie wiąże się to z seksem, a jedynie z pikantnymi rozmowami, spojrzeniami, pocalunkami... ;)

Gość małolata basenowa
sory! pisałam o swoim wieku!!!! :D że miałam 20 lat jak mialam pierwszy raz :P mój facet wtedy miał 22, a ten z drugiego razu ma 24... zabujana jestem nieziemsko :D żadnego anala nie probowałam, chyba za młoda jestem :P

[zgłoś do usunięcia] zboczony maz wyszly zazdrosne zmija na przeciw setuni no ale co chodzi:P:)

Gość małolata basenowa
bo to nie jest mój chlopak :( :( :( jestem w nim zakochana bardzo, ale on we mnie najwidoczniej nie :o nie mówie mu, że coś czuje, bo to nie mój styl :D czasem daje mu jakieś drobiazgi, coś co lubi.. pomagam mu w różnych sprawach.. ale nie rozmawiamy już tak często jak kiedyś. boje sie, że zainteresował się kimś innym... :( to jest po prostu facet, który bardzo za mną biegał, do czasu, kiedy wykorzystał okazję gdy bylam trochę zbyt pijana w jego mieszkaniu. :classic_cool: RANO TO BYŁO :D nie gadaliśmy nigdy o tym, co sie stalo :) sama nie wiem co o tym myśleć....

nei wierze normalnie! ze sie tak zachowuujesz! jestes dla neigo za dobra! i on dlategto Cie nei szanuje! Ty zobias mu loda ale czy on Tobie W OGOLE ZROBIL DOBRZE?????? [PMINETKE}?????????

Gość Don Anzelmoo
ja ma 40 dychy na karku, i im jestem starszy tym więcej dwudziestek na mnie leci, no ale ja nie mam brzucha łysiny etc....;-)

Gość jeden z prawiczków
zazdroszcze tej małolacie życia i w ogóle

Gość przerwa między palcami to ty?
powidz powiedz powiedz :classic_cool:

Gość jebootka
Flirrowac to mozna z kims,z kim sie ma ochote choc pogadac. po co flirtowac z typem,ktory juz na wstepie jest odpychajacy dla autorki w tym przypadku? zeby sobie bez sensu robil jakies nadzieje?

Gość kapielisko otwarte
nie jest odpowiednim miejscem,stąd twoja reakcja. Na zamkniętym to dopuszczalne,nie miej wyrzutów sumienia

Gość jhjhjhjh
małolata bo nie chce takiej blachary, lafiryndy..... czytając to co piszesz masz wszystkie cechy takej osoby