Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Czy można zajść w taki sposób wciążę?

Polecane posty

Gość kardashia

Mam pytanie, może głupie ale chciałabym wiedzieć czy można zajść w ciążę jeśli chłopak się we mnie nie spuszcza? Przed finałem wyciąga bo twierdzi,że lepiej nie ryzykować chociaż biorę tabletki :). Tak sie zastanawiam czy gdybym przestałą je brać to istnieje możliwość ,że mimo tego,że on nie dochodzi we mnie mogłabym zajść w ciążę? Znacie takie przypadki?> Moja koleżanka mówiła mi,że oni z chłopakiem się nie zabezpieczają w ogóle bo on jest bardzo ostrożny (ta sama zasada którą wyżej opisałam) no i są ze sobą już długo,puki co ciąży nie ma.... Chciałabym odstawić tabletki bo po nich tyle tylko boje się ryzyka.... Proszę o poważne wypowiedzi

Gość umum27
Póki, nie puki- to po pierwsze, a po drugie, odstaw tabletki, bądź tylko na zasadzie stosunku przerywanego, przecież niż demograficzny jest i niech się dzieci rodzą, oby tylko miały mądrych rodziców.

mozna i to sie czesto zdarza, bo zanim sperma wystrzeli, penis wydziela płyn w którym równiez sa plemniki!!!

sory ale smieszy mnie to co piszesz uwazasz ze stosunek przerywany to jest sposób na nie zajscie w ciąze i tu sie myslisz to jest nagorsza metoda jaka bys mogła wybrac to ze twoja kolezanka tak robi i nie zachodzi w ciaze nie znaczy ze ty tez nie zjdziesz i nie wierze zw gadanie ze facet jest ostrozny prosze cie no ja nie wiem ile ty masz lat dziewczyno. a jak bierzesz tabletki to mozesz kochac sie do konca po to je bierzesz masz zatrzymana owulacje. a co potem zajdziesz w ciaze przy ostawionych tabletkach przy stosunku przerywanym i bedziesz wiece zdziwiona jak to sie stalo bo przeciez twoja kolezanka nie zaszla.sory ale pomysl troche wiesz

szkoda tylko ze twoja wypowiedz nie jest dosyc powazna jezeli chcesz ryzykowac a rozumiem ze nie planujesz dziecka w najblizyszym czasie to zmien antykoncepcje jest tyle mozliwosci. iraz na zawsze zapamietaj ze stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie nawet to ze nie dojdzie w tobie zawsze jest ryzyko po co ci potem stresy ze okresu nie masz spoznia sie bedziesz sobie cos wymyslac.szkoda nerwów