Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotttttka

Dlaczego tak jest,ze kobiety,ktore zaloza spodniczke i buty na korku sa

Polecane posty

Gość migotttttka

postrzezane jako "puszczalskie" itp,a laski,ktore zakladaja takie same kiecki,a nawet krotsze i do tego plaskie obuwie sa postrzegane jako "normalnie" ubrane? To samo ze spodenkami... Odpowiedzcie mi,bo nie rozumiem! Ja nosze tylko wysokie buty,od lat,w innych mi nie wygodnie i czuje sie zle,jak zaloze spodniczke to odnosze wrazenie,ze inne kobiety patrza na mnie z zawiscia i mowia miedzy soba "co za suka" itp.Mimo,ze nie nosze krotkich kiecek,od 7 lat mam jednego faceta,dziecko,ulozone zycie,a kiecki zakladam tylko i wylacznie ze wzgledu na swojego narzeczonego,ktory uwaza,ze grzechem jest zakrywac takie nogi :/

Gość Żabek-Wrocek
zazdrosne kurwy!!!

Gość Dwadzieścia Dwa
Prowo

Gość oip;k;
a ile masz lat?

Gość czesto spotykacie
cos w tym jest, ja tez jak nakldam spodnice, to w zyciu ne zalozylam juz obcasow, to czulabym sie wlasniie wyzywajco. do krotkich spodenek, to w goole to wyglada tanio, ale fakt faktem, ze jeszcze zalezykto sie tak ubierze, tzadko kiedy, ale zdarza sie, ze wyglada to z klasa i ladnie, ale najczesciej-tanio.

Gość Dwadzieścia Dwa
czyli wg tego niskie kobiety nie moga nosic spodnic :D żal 🖐️

Gość migotttttka
Zadna prowokacja,swieta prawda. Glupi przyklad: -Pojechalismy dzisiaj z narzeczonym i dzieckiem do tesciow,ja zalozylam krotkie spodenki,buty na korku (jak zawsze) ,jego kuzynka (w moim wieku)ubrana w krotsze spodenki niz moje,ale plaskie buty,nie wzbodzila zadnnych negatywnych emocji,ja oczywiscie-wzbudzilam,a jak!Patrzyly na mnie jakby chcialy mnie zaraz zjesc i szeptaly pod nosami :/

Gość mala ogrodniczka Natalia
bo są zazdrosne? Wal ich, miej w tyle, bo przyciągasz uwagę. Suki czują sie sie nie pewnie he he :-)

Gość migotttttka
no nie powinny albo obcasy albo kiecka, wysokie za to mogA spodnice do plaskich nosic

Gość oip;k;
zdradzisz wiek?

Gość migotttttka
Mam 23 lata.Nie mow mi,ze krotkie spodenki nie pasuja do obcasow!!!BZDURA!Widac,ze jestes jakas wiesniara oderwana od pluga,ktora nie wie co i jak sie nosi 0:)

Gość whedif
autorko, Twoja obserwacja z dupy wzięta. nic takiego się nie dzieje ja noszę krótkie spódniczki i płaskie sandały często (moja stopa nie lubi pantofli i mi zjeżdża jak jest obcas) a mam 1.64 i wszystko jest ok

Gość migotttttka
Wpis z 22:50 to podszyw.

Gość fsdfsafsafasf
ja ubieram spódniczki i wysokie buty, tak czuje sie dobrze. Jestem niska i najlepiej czuje sie w takich butach

Gość migotttttka
I dlatego,ze nosisz plaskie obuwie nie jestes uwazana za tzw. "puszczalska",proste.

Gość migotttttka
niskie powinnyscie zrezygnowac z obcasow do kiecek lub zrezygnowac z kiecek bo napisalam wam jak bedziecie postrzegane

Gość migotttttka
No ja wlasnie tez,mam 166cm i uwazam,ze jestem za niska.W plaskich butach czuje sie po prostu zle :-(

Gość fsdfsafsafasf
jo juz rezygnuje , dzieki za rade na pewno wezme ja do siebie :D

Gość whedif
a weź się kobito ubieraj jak chcesz :O jak ktoś się będzie czepiał to mu przyrąb z plaskacza i po krzyku.

Gość fsdfsafsafasf
kobieto ja mam 157 cm , noszę buty na słupkach ok 10-11 cm i wygalda to dobrze nie tandetnie, oczywiscie zalezy od reszty stroju . jak laska ma 14 cm szpile i obcisła mini w paneterę ze zlotymi wstawkami i bialą torebkę to wiadomo, wyglada nieciekawie

Gość migotttttka
21:55 - podszyw :/ Ja tam jestem niska i z obcasow napewno nie zrezygnuje :-)

Gość migotttttka
Uwierzcie mi,ja nie ubieram sie tandetnie!Ubieram sie gustownie,ze smakiem,nie jakos "wyzywajaco".Ale laski sa chyba naprawde zazdrosne i stad takie reakcje :-/

Gość Dwadzieścia Dwa
Nie wiem już który podszyw, a który nie ale jeśli masz naprawdę 166 cm to jesteś wysoka nie niska, pow 165 cm dziewczyna jest wysoka, niska to jest na pewno poniżej 160 cm

Gość fgfgfgona
masz jakieś zaburzenia w postrzeganiu własnej osoby przez innych albo po prostu masz tandetny styl, bo sama kiecka i obcasy, to za mało, żebyś wyglądała na puszczalską. zresztą sam opis twojego stroju: jakies mikro dżinsowe szorty i buty na korku[co to u diabła jest?! pewnie jakaś tandeta z bazarku] pozwala przypuszczać, że ubierasz się jak przydrożna prostytutka- nic więc dziwnego, że koleżanki sie podśmiewają. poza tym- dzinsowe mini szorty traktowane jako uniwersalny strój miejski, klubowy czy wizytowy, to naprawdę nie jest ubranie z klasą..

Gość migotttttka
Akurat dzinsowych nie nosze...glupio Ci?

Ponieważ noszenie krótkiej spodniczki czy tez szortów do korków jest raczej w złym guscie, juz lepiej wygladaja szpilki. pokazujesz nogi i w dodatku "podbijasz" ich wygląd poprzez stworzenie wrazenia dluższych. Takie połaczenie spódniczka. szorty i szpilki o wiele lepiej prezentuje sie na wieczor, nie na codzień. Lepiej załozyc płaskie- wyglada to o niebo lepiej. Korki sa ordynarne, kojarza sie nie tylko mi ale wielu facetom i kobietom z tandetą i zdesperowaniem kobiety, zeby wzbudzic zainteresowanie. A jeszce jak widze dorosłą kobiete z dzieckiem, pokazujaca uda w szortach i korki to mi jakos niedobrze- to jest po prostu w złym stylu, chyba tylko nastolatki wygladaja w takim połaczeniu oki. Acha- i nie jestem zawistna ani zazdrosna!!!! generalnie preferuje plaskie buty ale np wczoraj przez cały dzien chodzilam w szpilkach do sukienki ciut przed kolano.

Gość a co to są buty na korku?
puytam powaznie, nie znam tego okreslenia. Tez nosze obcasy i mam gdzies opinie innych. W obcasach jest inny chód, poruzasz sie seksownie i dlatego ludzie tak to odbierają - w plaskich chodzi sie jak kaczka, aseksualnie

Gość lubię sukienki
ja też noszę buty na obcasie ubieram sukienki spódniczki dopasowane spodnie do figury lubię ubierać się kobieco zmysłowo ale nie wulgarnie nie mam zamiaru z tego zrezygnować bo jakieś zazdrosne baby mnie obgadują nie obchodzi mnie to dl mnie liczy się tylko opinia mojego narzeczonego rodziny i przyjaciół a obce baby niech patrzą i zazdroszczą autorko nie przejmuj się takimi babami nie sobie mówią co chcą