Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotttttka

Dlaczego tak jest,ze kobiety,ktore zaloza spodniczke i buty na korku sa

Polecane posty

Gość a co to są buty na korku?
czyli chodzi o koturny? pierwsze slysze okreslenie "korek" na koturny...

Gość lubię sukienki
każdy kobieta wie jak wyglądają buty na obcasie koturnie platformie słupku itp....

Gość lubię sukienki
mi się podoba niebieska sukienka z czarną marynarką

Gość ;kjkdt[fkej
ej no bez jaj 166 to nie jest wysoki wzrost :O niski też nie - to jest wzrost średni dla kobiety w sam raz. Wysoka to jest dziewczyna od 170/175 a nie 166 - jak ubierze obcasy to jest wysoka

Gość beznadziejne są koturny
naprawdę niewiele osób wygląda w nich dobrze. Sprawiają wrażenie ciężkich i przytłaczających. Chyba obok balerinek najmniej szczęśliwy twór obuwniczy. Bez względu do czego się go założy:) ps. Ja np do spódnicy prawie zawsze zakładam buty na obcasie, bo nogi inaczej wyglądają. Chyba, że to upał i wakacje, wtedy jakieś płaskie lekkie sandałki I w nosie mam opinie osób, na opinii których mi nie zależy:D. Tobie, Autorko, powinno zależeć na opinii Twojego faceta i Twoim własnym samopoczuciu. tylko i wyłącznie. Chcesz nosić szorty i "korki" - noś, ale przestań patrzeć, co mówią inni. Zawsze się znajdą zazdrośni i złośliwi.

Gość lubię sukienki
no właśnie zawsze się znajdą baby co patrzą na ciebie zazdrością bo też by tak chciały ale je się tym nie przejmuję zawsze przechodzę obok nich dumna i pewna siebie żeby jeszcze bardziej zazdrosne były ja tego nie rozumiem jak widzę kobietę ładnie ubraną to mówię ładnie jej w tym ale nie zazdroszczę przecież jak będę chciała też tak sie ubiorę to nie problem

Gość migotttttka
Oczywiscie mialam na mysli obcasy.W nosie mam to jak mnie postrzegaja,tylko nie rozumiem tej "polityki".Ja nie wygladam dobrze w plaskim obuwiu i koniec,a nie bede nosic latem przy 35 stopniach dlugich spodni tylko dlatego,ze ktos uwaza,ze ubranie MATERIALOWYCH spodenek (i to nie sa wcale jakies bardzo krotkie spodenki) i wysokich butow jest ordynarne. Kobieta powinna wygladac kobieco!

Gość amellaaa89
migotka a mogła byś wstawic link podobnych butów i spodenek które nosisz?? Bo wiesz, trudno sobie wyobrazic twój strój, najlepiej było by zobaczyc i wtedy ocenimy, bo na przykład mnie podoba się taki strój że kobieta ma sandały korkowe i luźne szorty eleganckie (nigdy w życiu spodenki jeansowe!) i to jest ok choc ja się tak nie ubieram, ale np. wielką tandetą i wieśniactwem dla mnie jest jak widze dziewczynę w spodenkach jeansowych krótkich i szpilkach w szpic, haha normalnie aż oczy bolą

O Boze,jak ja to dobrze znam umiescilam na forum moje zdjecie i nie obeszlo sie bez zlosliwych uwag.W koncu jakis facet napisal,ze nie ma sie czym przejmowac,bo to z zazdrosci...ale musialam sie naczytac tak przykrych rzeczy...Co mam sobie twarz zmasakrowac,zeby tak na mbie nie jechaly ,czy co ???Przeciez te suki by najchetnie oczy wydlubaly...kobiety potrfia byc okrutne...mam do nich obrzydzenie...

Nie mowiac juz o tym ,jak sie ladnie chce ubrac,od razu geba im sie wykrzywia.Ale najlepiej olewac,to je najbardziej wkorza.Wlasnie ostatnio kobieta zwrocila uwage drugiej,ze wygladam jak prostytutka,bo zalozylam krotka spodniczke i obcislam bluzke.One by najbardziej chcialy,zebym chodzila w worku kartoflanym,najlepiej,zeby wszystko bylo zakrate,wtedy wszystko by byylo O.K.