Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kralleale

Noworodki nad jeziorem w taki skwer

Polecane posty

Gość Kralleale

No nie moge normalnie. Dzis bylam nad jeziorem bylo ze 35 stopni w cieniu a tam matki durne z malusienkimi dzidziusiami!!! Dzieci w sloncu tylko jakis zdechly parasol. No masakra! Jak tak mozna?

Gość do autorkiiii
chyba nie znasz znaczenia slowa skwer:O

Gość MEGAFon
lepiej moze nad jeziorem niz w dusznym mieszkaniu, co masz z tymi niemowlakiem w SKWAR robic, do lodowki przeciez nie wlozysz :D

Gość ja dziś byłam
w aqua parku a tam dzieci ledwo roczne w strojach kąpielowych jednoczęściowych Takie małe a już się męczą w tych sztucznościach zamiast ładnie słonkiem się opalić bo jak już cycki zaczną rosnąć to rozumiem że się zakrywa bo to intymne ale tak to bez sensu. Bawełniane majteczki z falbankami wystarczą! Bawełniana koszulka od słońca -przecież cały czas na słońcu się nie grzeją-raz w wodzie raz w cieniu drzew itd. Zresztą prawdziwe lato i upały mamy już za sobą i nawet dziś w bezchmurny całkowicie bezchmurny dzień czuło sie jesień. Temperatury nie są już wysokie -latem po wyjściu z chłodnej kamienicy buchał mi w twarz żar którego dziś i w ostatnim czasie nie poczułam ani razu-znaczy że jest ciepło nie upalnie.

Gość whedif
w taki skwer śmiechłam w chooy:)

Gość aaarwena
do bra zamknij ryj stara pizdo

Gość Kralleale
Oj dbra skwar czy upal. Dzis bylo naprawde strasznie goraco. Takie maluszki to do wody nie wchodza. I tylko bidulki spaly w sloncu. Mi sie serce kroilo

Gość xcvbnmiyu
Chyba: MNIE :P

Gość a może by tak
krajało? /: Ale z Ciebie prostactwo kobito

Gość Kralleale
kto mi wsadzi chuja pezzde????

Gość pomidorowa zupa
Spoko pomysł, kisic niemowlaka w takim upale - moze i w cieniu, ale ja przy takich temperaturach wysiadam po 20 minutach.

Gość Gwint jasny
W taki upal z noworodkami powinno sie raczej przebywac w domu. Taka goraczka moze byc dla nich bardzo niebezpieczna, nawet jesli sa w cieniu moze skonczyc sie to udarem.

Gość frdews
Skwer (ang. square, pol. kwadrat) niezabudowany obszar na terenie miejscowości spełniający funkcje rekreacyjne. Najczęściej skwer jest terenem zieleni z trawnikami, klombami, krzewami oraz drzewami, a niekiedy znajdują się tam fontanny, alejki, ławki i inny sprzęt rekreacyjny. Poprzez wyraz skwer w znaczeniu prawnym należy rozumieć „budowle rekreacyjne i pozostałe, które zostały enumeratywnie wymienione pod symbolem PKOB: sekcja-2, dział-24, grupa- 241, klasa- 2412 w załączniku „Polska Klasyfikacja Obiektów Budowlanych . Zobacz też

Gość Mała czarna kawka 22
Nie musi być w domu wcale gorąco. Ja np. w mieszkaniu mam 24-25 stopni gdy na dworzu u mnie 31-32. Wiem bo mam temometr i w srodku i na zewnątrz. Ja bym nie wychodziła w południe-wszędzie i każdy lekarz powie że przed 10 na dwór i po 16 w taki upał.

Gość bfjhgyrtsvdhf
NA DWORZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie na dworzu!!!!! Zlot analfabetek w tym topiku!