Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakas......

Dlaczego taka jestem? :(

Polecane posty

Gość takajakas......

Mam 23 lata. Nigdy nie mialam faceta. Tzw zblizenia mnie przerazaja. Kilka razy sie calowalam i to bylo krepujace. A na sama mysl o seksie dostaje zawalu. Dlaczego taka jestem? Nikt mnie nigdy nie molestowal ani nie skrzywdzil, wiec nie wiem skad ten strach przed kontaktami cielesnymi. Czuje, ze nigdy nie bede miec faceta, nie zaznam, co to seks i wiecznie bede samotna :(:( i na co mi zyc...

Gość prawictwo pospolite
moze boisz sie dzieci ?

Gość takajakas......
a co tu dzieci maja do rzeczy

Gość takajakas......
wlasnie pochodze z normalnej rodziny. moja siostra nigdy nie miala takiego problemu. wyszla za maz, ma dziecko

A co to znaczy normalna rodzina? W dzieciństwie słyszałaś od rodziców "kocham Cię", czułaś ich wsparci na każdym kroku, mogłaś zawsze na nich liczyć, byli zawsze przy Tobie by Ciebie wysłuchać, wspomóc dobrą radą?

Gość takajakas......
no tak wlasnie.

No to przez to! :classic_cool: Chwilka ... doprawię jakąś teorie :classic_cool: Miałaś tak szczęśliwe dzieciństwo, że doszłaś do wniosku, iż Twoja rodzina jest inna, a rodzice wyjątkowi. Zrozumiałaś, że tylko im możesz zaufać, bo dookoła widziałaś nieprzychylność, nienawiść, itp. Po prostu boisz się, że trafisz na niedopowiednią osobę :classic_cool:

Gość takajakas......
mecze sie z tym. co mam zrobic? metoda, ze zmierzyc sie ze swoim strachem nie dziala...

Gość takajakas......
no nie wiem nie wiem. nie boje sie, ze trafie na kogos nieodpowiedniego. ja sie boje pocalunkow, pieszczot itp.

No, ale jak nie masz kogoś, przy kim się fajnie czujesz, kogo kochasz, z kim chcesz spędzać czas to normalne, że się teraz boisz - jak sobie wyobrażasz je z kimś obcym. A co złego w tym, że opuszkami swoich palców będzie delikatnie i czule dotykał Twojej rączki, językiem całował Twoją szyję, dłonią masował Cię po brzuszku? :classic_cool:

Gość piekiełłłko
a ja je uwielbiam dopóki jest pociąg :D potem to takie męczące, suche :)

Gość takajakas......
nie ma w tym nic zlego, ale ja sie tego boje. sama tego nie rozumiem dlaczego...

Gość piekiełłłko
won od brzuszka :D

Gość piekiełłłko
to dziwne - tym bardziej jeśli nie miałaś nigdy nikogo. może błąd, że nie budowałaś więzi / nie przełamałaś tej bariery w okresie burzy hormonalnej - kilka lat wstecz. uwierz, niby też byłam strachliwa, ale po 16 r.ż. okropne dziewczę było ze mnie i biada temu, który mi się spodobał, aj :) teraz to ciepła klucha :)

piekiełłłko - Ty jesteś inna! :classic_cool: ;) Widać, że ona jest bardziej uczuciowa i mniejszą wagę przywiązuje do uciech cielesnych, pewnie ma problem z masturbowaniem się, z czym Ty problemu nie miałaś ;)

Gość takajakas......
nie wiem, co ze soba zrobic. rodzina, znajomi wiecznie mnie nagabuja o chlopaka, meza, a nie wiedza jaki to dla mnie drazliwy temat. mam ochote umrzec. czuje sie jak dziwolag...

Gość piekiełłłko
Spotkasz kogoś do kogo poczujesz większą chemię + jakieś większe uczucia i ci przejdzie. Kwestia złych facetów na twej drodze + możliwe, że ich złego poprowadzenia w kierunku ew. zbliżenia. Nic na siłę Drobinko :)