Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyska567

mam siny pokarm w piersiach czy to oznacza ze pokarm sie konczy

Polecane posty

Gość Autorko , tak
Siny pokarm? Ja mam resztki pokarmu który produkuje się w postaci kilkunastu kropel od roku czasu i jest śnieżno biały więc napewno odpada tego typu zjawisko. Może zbyt mało tłuszczu w mleku?

Gość Uhmmm@#%
Niebieskawe mleko jest normalne. Nic ci sie nie konczy. Tez takie mialam przez pewien czas. Rzuc sobie w gugle, tylko z jakiegos rzetelnego zrodla poczytaj, nie z zadnego forum. I nie denerwuj sie, bo naprawde ci sie skonczy ;)

zawsze miałąm biały jak prawdziwe mleko a teraz jest taki jak na poczatku wyglada jak taka siara i jak postoi dłuzej to sie robi niebieski

Gość kjdhjsdh
Acha czyli odciągasz , tak więc to normalna rzecz bo tłuszcz odchodzi od wody i mleko robi sie takie jakby sinawe.

Gość Uhmmm@#%
Sklad mleka przy tak malutkim dziecku moze sie zmieniac i to mocno w przeciagu tygodnia. Nie sugeruj sie tym, ze 'zawsze mialam inny'. Wyluzuj, nic sie nie dzieje. Tez takie mialam przez jakis czas jak corka miala jakies dwa-trzy miesiace. Nic mi sie nie skonczylo, karmie juz 16 mcy.

Gość Uhmmm@#%
A jeszcze tak mi do glowy przyszlo - polozna srodowiskowa byla u ciebie? Masz jakis kontakt? Zadzwon, zapytaj, niech cie uspokoi. Niebieskawe mleko straszy wiele mlodych mam ;)