Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittot

Dlaczego kobiety na portalach mają wymagania z kosmosu?

Polecane posty

Gość Frittot

Naprawdę trudno umówić się z jakąś fajną laską. W rzeczywistości mam dużo większe szanse żeby wyrwać taką fajną. Widzę jak się patrzą, dają mi różne sygnały. Z kolei na tych portalach randkowych to umawiam się z tymi z dużo niższej ligi. Wszystkie te fajne albo nie chcą się umawiać albo odwołują spotkania. Dlaczego tak jest?

No to powinieneś się cieszyć, jeśli nie piszą z Tobą, bo analizują Cię jako mało atrakcyjnego fizycznie - to chyba dobrze, że dzięki pewnemu typowi urody odrzucasz osoby, z którymi na dłuższą metę i tak nie ma co począć :)

Gość barbecue sauce
jak to mozliwe,ze w realu masz wieksze powodzenie?co konkretnie o tym przesadza?

Gość Frittot
Nie bardzo rozumiem co chciał(a) przez to powiedzieć. Myślę że jestem atrakcyjny, bo widzę jak się patrzą niektóre laski na mnie i stąd wnioskuje że miałbym u nich szanse. Z kolei na tym portalu randkowym to jest bardzo ciężko coś wyrwać fajnego. Same przeciętne laski i niektóre też szukają księcia z bajki. Wiem że stać mnie na taką fajną laskę. Nie wiem dlaczego tak się dzieje.

Gość Frittot
No właśnie się pytam jak to możliwe?

Podobno w uwodzeniu kobiet jak i szeroko rozumianych kontaktach międzyludzkich ważna jest mowa ciała, której przez internet nie widać.