Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszony

czy moglo dojsc do zaplodnienia?

Polecane posty

Gość wystraszony

Witam! Moja dziewczyna(16lat) dzis powiedziala mi ze okres spoznia sie u niej juz 17 dzien. Uprawialismy petting. Kiedy doszlem mialem od spermy lekko mokre majtki i koszulke. Koszulka moglabyc blisko jej majtek ale nie byla eee przesiaknieta sperma. Oprocz tego robilem jej dobrze palcami ale przed tym nie dotykalem swojego przyjaciela wiec na rekach nie powinny sie znalezc zadne plemniki. A juz w ogole nie dotykalem jej tam po wytrsysku. Pytanie brzmi czy okres moze sie spozniac tak dlugo? Dodam ze przez ostatni tydzien mogla byc zestresowana gdyz nasz zwiazek wisial na wlosku. Prosze o pomoc. Pozdrawiam

Gość na pewno nie jest w
ciąży, ale na twoim miejscu poważnie zastanowiłabym się nad takimi zabawami skoro pytasz o takie bzdury.

Gość wystraszony
Ale co moze byc powodem braku miesiaczki? Zawsze miala nie regularna i spozniala jej sie czesto. le nie ponad dwa tygodnie

Gość lulupinda..
mogła cię zdradzić albo ma jakąś chorobę układu rozrodczego albo ma anoreksję albo problemy hormonalne tak czy tak już dawno powinna być u ginekologa i pytać co jest nie tak a test ciążowy to 7zł....

Gość wystraszony
Czyli nie jest w ciazy? Czy to czesty objaw?

Gość taka jedna niedobra
test ci powie czy nie jest w ciąży, oczywiście jeśli minęło przynajmniej 2 tyg od tego zdarzenia. wcześniej nie ma sensu robic. Ja stawiam na zwykłe przesuniecie, w stresie sie to zdarza.

Gość Swete
16 lat i uprawianie seksu bez liczenia sie z konsekwencjami to dla mnie paranoja nie mowie tego ze zlosci czy cos tylko dlatego ze to jeszcze dziecko mlode oczywiscie ze na 99,9 % NIE JEST w ciazy tym bardziej ze uprawialiscie peeting jak plemnik moglby pokonac taka droge by przejsc przez majtki to nie jest zolnierz by walczyc z taka droga a okres moze jej sie spozniac z roznych przyczyn m.in stresem (przez brakiem miesiaczk itp), zaburzeniami hormonalnymi, zla dieta itd.. a skoro ma nieregularne miesiaczki to i poprostu dlatego tyle sie jej spoznia ..nie ktorym dziewczyna spoznia sie nawet 25 dni a nie sa w ciazy.. a to ze jej sie spoznia to napewno nie przez ciaze ..taki juz jej organizm niech sobie go jakos przyspiesza np cieplymi natryskami z prysznica czy tez goraca kapiel w wannie itd.. ale na przyszlsoci zabezpieczajcie sie za nim bd za pozno ;)

Gość swete to od sweter?
swete...sama piszesz jakbys miala 16 lat...sadzisz takie byki , ze szok!!! jakim dziewczynĄ?! a juz żołnierz walczący z droga mnie rozwalił:D czemu małolaty biora sie za seks a za naukę to juz nie bardzo, hę? JEST SEKS MOZE BYC CIĄŻA .AMEN.

Gość ghghh
u 16-letniej dziewczynki cykle nie są jeszcze regularne...na pewno nie jest w ciąży...

Gość Perw w przelocie XV
Jak wyżej-powodem spóźnienia się miesiączki jest wiek dziewczyny.