Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanietakiekretynskie

Obraza ;/

Polecane posty

Mam problem - nie umiem okazywac dokladnie swoich uczuc. Od 3 miesiecy bylem z panna ktora mieszka z 200km od mojego miasta - widywalisym sie niestety rzadko (wspolne wyjazdy itd). Poczatkowo bylo super, ona ciagle zabiegala o mnie, byla wrecz slodka ale tak uroczo - zauroczylem sie powaznie, ale zeby nie pokazywac jak bardzo miz alezy i nie spalic tego chcialem podchodzic z dystansem czesto i z zimna glowa. Ostatnimi czasy zrobila sie chlodniejsza - ja zeby ja 'pobudzic' (wiem glupie) potrafilem sie nie odzywac z tydzien...poznie byly rozmowy alebardzo suche. TAK TAK WIEM TO BARDZO SLABE. ostatnio napisala mi w nocy smsa ze nie jestesmy zwiazkiem bo to nie ma zadnego elementu zwiazku itd. rzucila mnie, pozmieniala statusy itd. jak dostalem tego smsa to bylem fest pijany a byl srodek nocy i moj znajomy ktory jest jej 'kumplem' i nie przepada za nia powiedzial mi co mam jej napisac...zrobilem to bo na te chwile wydawalo mi sie to najlepsze;/ napisalem jej...."jestes nikim" ;/ odonosilo sie to ogolnie do tego ze zerwala przez smsa a nie caloksztaltu NO BO KURWA WIADOMO ZE BYM Z NIA NIGDY NIE BYL GDYBYM TAK MYSLAL. Ona teraz mnie nienawidzi ....pytanie moje jest takie do Was...chce to odbudowac,z alezy mi zajebiscie - zachowalem sie jak smiec...ale co robic ? jak ja przeprosic, wytlumaczyc itd...ze nie to bylo moja intencja -wzubrzenie, alkohol, zaskoczenie i gowniane rady i poszlo;/ Jest w ogole jakas szansa ? bylismy 'burzliwym zwiazkiem'. Ona zawsze za mna biegala, zabiegala, ona chciala zebysmy byli razem. Samo rzucenie wydawalo mi sie jakims testem i pokazaniem ze mam sie otrzasnac ze za malo sie juz staram i nic nie robie... ale teraz perspektywa przez tego smsa sie zmienila;/ TAK, MOZNA MNIE JECHAC.;/

jakie gierki?

'zauroczylem sie powaznie, ale zeby nie pokazywac jak bardzo miz alezy i nie spalic tego chcialem podchodzic z dystansem czesto i z zimna glowa.' idź się teraz zabij siekierą

to ze rzucila jako test to moje takie o myslenie.

Gość nie mam nicka
co to znaczy pozmieniala statusy ? ile wy kur*** macie lat- 12 ?::O:O

20pare chodzi mi o to czy takie rzeczy kobiety wybaczaja... czy moze sa w stanie wybaczyc.