Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokok00000

Związek 8 lat starszym facetem

Polecane posty

Gość okokok00000
jeśli jesteś zauroczona nie patrzę na innych mam gdzieś co to piszą niektóre osoby czemu go odpuściłaś sobie ;)

Gość gość 98
Ja mam 17 lat i rok temu poznałam chłopaka który jest ode mnie starszy o 8 lat. Dogadujemy się świetnie, uwielbiamy spędzać ze sobą czas, toleruje moje upodobania, twierdzi, że mam super charakter. Zależy mu na mnie i liczy się z moim słowem. Teraz rozważamy czy nie być razem ale boimy się różnicy wieku czy to nie jest zbyt wielka przeszkoda.?

Gość Adam S
Kobiety mimo, że żyją dłużej, to szybciej się starzeją. W wieku 45-55 przechodzą menopauzę i stają się starymi babami pozbawionymi poważnej części swojej kobiecości jaką jest możliwość zajścia (naturalnymi metodami) w ciążę. Ponadto skóra kobiet zawiera mniej kolagenu niż mężczyzn i dlatego szybciej staje się zwiotczała, ze zmarszczkami, cellulitisem itp. I dlatego stare baby nakładają tonę tapety na swoje twarze. Zdrowo odżywiający się, wysportowany, ze zdrowym układem krążenia mężczyzna może spłodzić potomka nawet będąc w wieku 80 lat (oczywiście w tym przypadku partnerka musi być przed menopauzą, czyli z 30 lat młodsza), co nie jest rzadkim zjawiskiem. Tak chciała natura. Jest to korzystne, wraz z wielożeństwem w przypadku wojen, gdzie duża część mężczyzn ginie. I dlatego dobrze jest gdy mężczyzna jest starszy i nawet 10 czy 15 lat nie jest przesadą. W całej historii ludzkości dojrzali mężczyźni poślubiali młode kobiety, za czasów wielożeństwa mieli nawet po kilka kobiet. Za sprawą imigrantów islamskich płci męskiej oraz słabością europejskich kobiet do tego co ciapate, całkiem możliwe, że liczba urodzeń z takich związków przyniesie zwycięstwo islamu w Europie i wielożeństwo znów powróci. Związek starszej kobiety z młodym partnerem ma sens jedynie w przypadku jak to mówi przysłowie "na starej piczy młody ...j się ćwiczy. Pozdrowienia dla wszystkich pań i tych młodych i starszych. :)

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !