Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdoświadczenia

Życie zwaliło mi się na głowę jak sufit (zdrada)

Polecane posty

Gość qdnqd
Napisałm potem autorce, że to głupi pomysł z tym portalem. Ale tak dla zdrajców nie mam litości i uważam ich za bydlaków. Nie zdradziłam nigdy!!! Chyba bym sobie w lustro narzygała gdybym zrobiła to swojemu partnerowi, nie szanuję zdradzających ludzi i już, uważam, że to grubo poniżej poziomu szamba, takie mam zdanie!!!

Gość damianooo
perfidny bo sie nie dalem zlapac? nie rozmieszaj mnie

Gość qdnqd
No tak damioanoo jesteś taki sprytny i super, że się nie dałeś złapać!!! Może w ogóle Ci pomnik za to postawimy, albo napiszesz książkę jak się bydle nie da złapać na zdradzie! Taki dumny z siebie jesteś?? Ze wykorzystujesz to, że ktoś Cię kocha i Ci ufa??? Naprawdę jesteś śmieciem i pisze to z pełnym przekonaniem!!

Gość damianooo
nie bawie sie w kotka i myszke, tylko jestem ostrozny bo nie chce sie rozwodzic, co tu jest dla ciebie niezrozumialego?

Gość damianooo
nie szukam poklasku tylko chcialem pomoc autorce zrozumienie takich a nie innych zachowan

Gość damianooo
dziewczyna dawidowa to ladnie brzmi w teorii, a w rzeczywistosci ciezko jest tak rozwalac wszystko i zaczynac od nowa

Gość wiśniowa^^
Nie ma co płakać nad ruchaczem pospolitym :D

Gość doktorek_rozporek
Pewnie studentki nieprzyszłościowych humanistycznych kierunków - te to dupcą się na potęgę i z prawdziwą maestrią obciągają wskaźnik. Z innymi nie miałem jeszcze przyjemności :)

Gość ulalalalalalalalalalaaa
ale dlaczego uwzięłyście się na damianooo? myślicie, że go sprowadzicie na dobrą drogę? :D radzicie dziewczynie co ma zrobić w opisanej sytuacji, a głupota postów ( a raczej ich naiwność) do damiana poraża - więc jak korzystać z rad kogoś, komu wydaje się że zna życie? pewnie damian po południu zerwie z kochanką, bo otworzycie mu oczy jakim jest nikczemnym i miałkim człowiekiem i pójdzie na pielgrzymkę do częstochowy posypując głowę popiołem :O z choinki się urwałyście?

Gość flat white
ulalalalalalalalalalaaa wreszcie ktoś mądrze gada... każda jedna tutaj święcie oburzona, bo sama by nigdy nie zdradziła itp. Może i tak, ale zdrada to nie jest jedyna zła rzecz jaką można zrobić w życiu, a wnioskując po poziomie postów to panie tutaj nie powinny zbyt ochoczo kamieniami rzucać w innych

Gość damianooo
kobiety zreszta tez zdradzaja na potege

Gość bezdoświadczenia
Są i faceci i kobiety zdradzające. Sęk w tym, aby się tak dobrać, aby nie krzywdzić innych. Jeśli obie strony się zgadzają na to by spać z kimś innym to ja im życzę szczęścia. Sama nigdy nie zdradziłam (o zgrozo, nie mogłabym na siebie patrzeć) i nie zrobię tego, bo zawsze stawiam się na miejscu tej drugiej osoby i nie chce życia budować na krzywdzie którą wyrządzę innym. Wierzę, że nasz czyny do nas wracają pod tą samo postacią. Poza tym kocham, a więc czemu miałabym to robić. Jak mi coś nie pasuje to zawsze można się rozejść (choć wiem, że jak się ma dzieci, kredyty i inne zobowiązania to nie jest to wcale proste).

Gość bezdoświadczenia
No i się zaczyna śpiewa smsowa. Wczoraj się przyznał, a dziś mi pisze, że to tylko koleżanka była i że nie może mieć koleżanka itd. On naprawdę nie ma wstydu i sumienia.

Gość Ishke..
moim zdaniem jakby nie bylo to glupio zrobilas nie idac na rozmowe o prace bo tak to moze bys dostala prace i nie myslalabys az tak o tym i zajelabys sie soba.. a tak to bedziesz plakac w domu i nix nie robic przez faceta - a w miare uplywu czasu bedziesz tego zalowac wspolczuje glupiego faceta 3 maj sie!!

Gość damianooo
bezdoswiadczenia dopoki zona o niczym nie wie, to ciezko mowic ze ja krzywdze

Gość kolorowy_zawrot_glowy
"dopoki zona o niczym nie wie, to ciezko mowic ze ja krzywdze" No fakt, jak moglysmy o tym nie pomyslec. Rzeczywiscie, zbrodnia o ktorej nikt nie wie tez nie jest zbrodnia. Nie masz gosciu jaj i nie jestes facetem tylko szmata - ale mysle ze w glebi siebie juz to wiesz 🖐️))

Gość damianooo
nie neguje zdrady, ale jesli zona o niej nie wie to nie mozna mowic ze jest skrzywdzona

Gość widzisz i nie grzmisz
Jest jeszcze bardziej skrzywdzona, bo nie ma pojecia z jakim sku.... zyje na codzien.

Gość damianooo
skrzywdzenie to rzecz subiektywna, jesli nie czuje sie skrzywdzona to nie jest skrzywdzona, pomysl czasem

Gość kolorowy_zawrot_glowy
"skrzywdzenie to rzecz subiektywna, jesli nie czuje sie skrzywdzona to nie jest skrzywdzona, pomysl czasem" Ale bedzie. (Pomysl czasem.)

Gość damianooo
jesli sie nie dowie to nie bedze, a ja postaram sie zeby sie nie dowiedziala

Gość widzisz i nie grzmisz
tylko jedno z nas nie mysli

Gość makowaaaa panienkaaaa
tak, to damianooooo wymyślił zdradę i świat od jego dzisiejszego posta stanie się inny - zdrada wylegnie na ulicę, bo wszyscy się dowiedzą, że coś takiego istnieje :D nie napinajcie się tak, świat nie stanie w miejscu, a morale interlokutora i tak nie wzrosną :D

Gość bezdoświadczenia
Dziś nie pisałam, bo miałam 2 rozmowy w sprawie pracy. Myślałam, że nie dam rady, bo to rozmowy w sprawie pracy w bankach i trzeba być pozytywnie nakręconym i mieć gadane, ale dałam radę. Musiałam się nieźle napracować nad makijażem, bo nie wyglądałam najlepiej, ale uważam, że wypadłam dobrze. Nie zaskoczyło mnie żadne pytanie i chyba dobrze się zaprezentowałam. Mam czekać na telefon do końca tygodnia. Jak się uda to pojadę na miesięczne szkolenie do Wawy i jeszcze jednego miasta. Trzymam się jakoś;) Dzięki za wsparcie!

Gość betra
I się zaczyna upierdliwe odwracanie kota ogonem, masakra...

Gość betra
I brawo :) zajmij się sobą autorko :)