Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka kawy81

pytanie do miłośników kawy

Polecane posty

Gość miłośniczka kawy81

przymierzam się do zakupu mojego pierwszego ekspresu do kawy, jednak nie mam pojecia jakiej firmy warto kupić. Chcę ekspres ciśnieniowy, broń boże na kapsułki, chciałabym oczywiście żeby dobrze i długo się sprawował. Czy ekspresy w cenie ok 300 -500 zł bardzo różnią sie od tych dużo droższych?? Prosze o rade posiadaczy ekspresów..

Gość miłośniczka kawy81
nikt nie doradzi?

Gość miłośniczka kawy81
nikt na tym forum nie posiada ekspresu do kawy?

Gość miłośniczka kawy81
czy w takim expresie mozna zmielić kupe ?

Gość lepsza_ja
przede wszystkim taki tani ekspres może szybciutko szlag trafić... ciśnienie jest ważne w takim urządzeniu - im wyższe tym lepiej. no ale wiadomo, ekspres za 8 tysięcy do domu to lekka przesada, zaglądaj sobie do sklepów typu magiczna planeta, na wyprzedażach mozna niedrogo coś trafić. teraz na topie są te tanie ekspresy na kapsułki, ale osobiście nie próbowałam, może ktoś się wypowie jak to działa?

Gość miłośniczka kawy81
ten z kupą to oczywiście podszyw.. Dziękuję za wypowiedzi, ten z philipsa mi się podoba, może ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość taka jedna z wrzesnia
Hej ;) Ja mogę Ci coś doradzić ;) obecnie na rynku jest duży wybór ekspresów i są różne ceny,licz się z faktem że jeżeli kupisz ekspres na kapsułki to najpierw sprawdź cenę kapsułek z tego co wiem Dolce Gusta za 8 sztuk kapsułek życzy sobie ponad 20 zl . Ja sama mam ekspres Tchibo Cafisiimo i jestem bardzo zadowolona.Sam ekspres kosztowała mnie tylko 379 zł i jest ciśnieniowo przelewowy a za 10 kapsułek płace 10.99 i plusem jest to że sama mogę sobie spienić mleko s pieniaczem do mleka a nie tak jak w Dolce że mleko jest zamknięte w kapsułce