Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morgannnn

Żona ma okres = nie mam życia :/

Polecane posty

Gość Morgannnn

Rozumiem - taka jest natura itd. Właśnie znowu się zaczęło i dostałem pierwszy o.p.r :o masakra jakaś, wysłuchiwać tego a potem jej przeprosin i płaczu :( Może podpowiecie jak postępować żeby żona nie była taka nerwowa ? Martwię się o Nią na prawdę chciałbym jej jakoś pomóc

Gość Morgannnn
To nie jest śmieszne idioto :o

Gość paula.....
Może niech zacznie brać pigułki antykoncepcyjne? One redukują PMS, a okres nie jest taki bolesny.

Gość tmtmtmtmtmtmu
wez rozwod

Gość Morgannnn
Problem w tym że właśnie bierze tabletki i nic !

Gość strojna
samo życie , a p odejrzewam ,ze z wiekeim edize ise ot nasilać . Wiem , bo sama tak mam i żal mi swojego męża . Dlatego biorę leko homoepatyczny " mastodynon " - normalizuje poziom hormonów , wyrówniuje nastrój , normalizuje poziom wody organiźmie . I ja i mąż czujemy sie lepiej :)

Gość damianooo
Znajdz sobie kochanke. Jak mojej odbija to rzadziej bywam w domu.

spoko. Spróbuj się przyzwyczaić. Nie reagować. Ale wizyta u lekarza specjalisty będzie najlepszym rozwiązaniem.

Gość Morgannnn
@strojna dzięki :) jak się żonie skończy okres to z nią pogadam, bo teraz to groziło by co najmniej kalectwem :) Kocham ją i staram się ją rozumieć i być wyrozumiały dla jej humorków itd. ceżko jest

Gość mortiszja
moja siostra jak ma okres to prawdziwy postrach, nawet sąsiedzi się jej boją, a jej mąż... on to tylko uważa, żeby się jej nie narazić, bo wie czym to grozi ;) ale TE DNI przecież nie trwają tak długo, powodzenia!

Gość strojna
ja ciebie rozumiem . Za jakiś czasi twojej żone zacznie to przeszkadzać to takie wybuchy są bardzo mecżące i wyczerpujące . szczerze polecam .

Gość Morgannnn
Wiem, ale jak ona po takiej akcji potem płacze to mi serce pęka normalnie :( Np. dziś jej pytam jak się czuje czy może coś ją boli itd, to Ona do mnie "jesteś po prostu głupi :o piszesz książkę ? " no masakra, ale przytuliłem ją wtedy mocno i się trochę uspokoiła i śpi teraz spokojnie

Gość sdfghzu
MOZE ZAMIAST DOPE PLASZCZYC NA FORUM I WYPISYWAC FARMAZONY WEZ SIE ZA PRACE???????????????????PRACA USZLACHETNIA

Gość paula.....
hmm ale jak zacznie się do niej dobierać na początku okresu, kiedy boli brzuch/ma się obolałe piersi/boli kręgosłup, itp. to ona może się wkurwić, a tego by nie chciał

Gość damianooo
sa kobiety ktore non stop maja "okres"

Ja tam nawet jak jestem mega zła, nawet w pierwszym dniu okresu lubię się sexić. Polepsza mi się humor i samopoczucie ;) Brzuch przestacie boleć, przynajmniej na "ten" czas, zawsze coś :)

Gość Morgannnn
Nie bedę się do niej teraz dobierał :o Jeśli chodzi o pracę, to mam firmę, inni pracują dla żony i dla mnie :)

Gość sdfghzu
Morgannnn Nie bedę się do niej teraz dobierał Jeśli chodzi o pracę, to mam firmę, inni pracują dla żony i dla mnie nie rob z siebie posmiewiska, twoja firma to kafeteria:D:D:D:P

Gość Morgannnn
No podczas okresu to tak nie za bardzo to lubimy, ale po to ostro nadrabiamy zaległości :D