Dieta slim fast 0 Napisano Sierpień 20, 2012 grubasy wola sie odchudzac niz chudnac -a to roznica a napisz im niech ida pocwiczyc--to cie zwyzywaja :) a niech sobie beda na tych cudacznych dietach :) kogo to obchodzi w koncu nie wszystkie moga byc zgrabne--brzydkie maszkarony tluste tez sa potrzebne :) troszke ruchu i mozna wymodelowac cialo ale po co ?! jak one sie tabletek ozra i czekaja na sraczke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 widzę, że Cię to dotkneło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Sierpień 20, 2012 poza tym jak ktos ma 50 kg nadwagi to swiadczy to o jego swiadomosci, silnej woli i inteligencji... jak mozna sie tak spasc!!!! no jak? 5 kg za dzuo, 10-15 kg po ciazy to ja rozumiem ale 25 kg nadbagazu w wieku 25 lat? to tylko oszolomy tak maja... a chorobami gentycznymi i zlym wplywem faz ksiezyca tylko imbecyle sie wykrecaja bo chorych metabolicznie ludzi jest maly odsetek---bardzo malutki i te osoby nie siedza na forum tylko u dietetyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ty jestes załosna Napisano Sierpień 20, 2012 założyłaś temat bo chciałaś się wdać w pyskówkę z laskami na diecie:-D a tu pech:-D ,musiałas sama podbijać topik bo nikt nie zareagował czy ty myslisz, ze osoby na diecie tego nie wiedzą? większość ma teorię w jednym paluszku, gorzej z realizacją miłego dnia, pozdrawiam środkowym palcem :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdrowe przepisy Napisano Sierpień 20, 2012 dotyka mnie Twoja bezczelność zakamuflowana tekstami o zdrowym odżywianiu i wiesz nie mam ochoty na dalszą rozmowę z Tobą doradzam więcej pokory ... bo Ci te 5 kg wróci .... ZA karę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta18_25 Napisano Sierpień 20, 2012 Popieram! swietnie piszesz, mam dość tematów na temat odchudzenia! 164cm/54kg :) nigdy się nie odchudzalam ale mam dość tych tematów, chcesz schudnac to rusz dupe i cwicz a nie się głoduj! to by było na tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 Ja jem prawie wszystko tylko mniej i się dużo ruszam , nawet żeby to były długie spacery np po lesie , moje grzeszki to lody i piwo czasem ;) ale z tej racji ,że się dużo ruszam i nie jem przetworzonej żywności to nie mam większych problemów z wagą tylko max 5 kg do zgubienia i to bardzo rzadko , nie boję się majonezu czy karkówki(ogólnie mięs) a kurę jem ze skórą;)tylko jak ognia unikam jedzenia po 18, białego pszennego pieczywa, produktów z białej mąki(wszystkie kluchy kopytka makaron itp) , białego ryżu , ziemniaków , białego cukru i słodyczy, chipsów i chrupek, słodkich owoców(wolę surówki albo same warzywa).Ruch to podstawa bez tego żadne diety cud nie pomagają a jeśli pomogą to na krótko a potem mega jojco z bonusem, czyli waga wyjściowa przed dietą plus min 10 kg. Zjadą mnie tutaj ,że to i tamto siamto pewnie, ale mi to lotto bo nie mam problemów z wiecznym problemem diet i olbrzymim jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 do Dieta slim fast: To jest ich lenistwo psychiczne i fizyczny. Nie chodzi mi tu o to by sie wyżywać jak tu jedna koleżanka twierdzi. Po prostu ludzie nie katujcie sie dietami tylko zmiencie myslenie w tym temacie naprawde niewiele trzeba a niech wasze zdrowie nie bedzie wam obojetne. Po prostu tak jak piszesz wykrecaja sie roznymi zalosnymi argumentami a tak naprawde jest to czyste lenistwo i obojetnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 i jem zupki gorace kubki i i inne takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 i chudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 i na zdrowie. Tylko nie płacz za pare lat, że wyhodowałaś sobie raka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 teraz zjadlam ruskie pierogi ze skwarkami i jestem szczupla czegoz chcies wiecej nie wierze ze jesz tylko zdrowe same rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 bylam na kopenhaskiej i zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 a raka to moze miec kazdy a nie zjedzenia bo znam osoby takie co tak jedza i zyja zdrowi a co dopiero gadka o raku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 oczywiście, że nie jem samych zdrowych rzeczy. Staram się odżywiać na codzień zdrowo by moc co jakiś czas pozwolic sobie na coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 ja tez nie jem tego non stop ,ale raz dziennie zjem :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 Rak może być może nie być. Ale chemiczne jedzenie może sprzyjać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 nie pije nie pale wiec nawet zupki nie mozna? nie bede sie katowac ze nie zjem paczka zcy innego zcegos albo loda czy czasem paluszkow, wszystko dla ludzi ale z umiarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dość leniwych grubasów Napisano Sierpień 20, 2012 wystarczy ruszyć częściej dupsko z domu i wystarczy , no ale jak leniuchy nawet muszą 50 metrów po kostkę masła jechać samochodem, na pierwsze piętro windą , jeden przystanek to mpk , to co się dziwić może jeszcze szanownego grubasa nosić w lektyce z pokoju do kuchni czy łazienki :P mam kilkoro znajomych bardzo otyłych i niestety za przyczyne swojej otyłości nie uważają lenistwa i złej diety tylko jak ktoś napisał , wyimaginowana choroba albo skutek złych faz księżyca" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 Jestem tego samego zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 albo musisz mieć dializę i czekasz na przeszczep nerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 do:m7y896ha jestem tego samego zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o zesz........ Napisano Sierpień 20, 2012 10:54 [zgłoś do usunięcia] prawda_prawda Mój dzień dziś: śniadanie- mała porcja owsianki z odrobiną miodu i herbata puerh drugie śniadanie - kefir zmiksowany z babanem i kanapka na póżniej bo dlugo jestem w pracy obiad- kasza gryczana, grillowana piers, fasolka szparagowa bez żadnych śmażonych bułek tarych, masełek itd. Kolacja - jeszcze nie wiem ale coś małego i lekkiego Butelka wody przez cały dzien BUTELKA WODY prze caly dzien :D???? To uwazaj, zebys sie za bardzo nie przepila to jedna butelka na dzien :D. I to jest wedlug Ciebie zdrowy styl odzywiania sie?? Nie badz smieszna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 po co mi dializa a co ja chora na nerki jestem badania mam ksiazkowe ( wyniki) robie 2 razy do roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 A co tu więcej trzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do o zesz........ Napisano Sierpień 20, 2012 fakt wody troche mało , bo ja wypijam nawet 3 litry a w upały ok 5litrów , pamiętam o uzupełnianiu potasu (nie tabletki a surowe pomidory ogórki i jeśli jest to młodziutka cukinia) o zesz..... pochwal się zatem swoim idealnie zdrowym stylem odżywiania :P bo ja tylko tej małej ilości wody bym się czepiła reszta ok no i może autorka trochę za mało tłuszczów spożywa ale jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 wody tyle 5 litrow to obciazzysz nerki zapytaj lekarza 2,5 do 3 litrow max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do o zesz........ Napisano Sierpień 20, 2012 wiesz od 15 lat tak funkcjonuję i wyniki mam idealne ;) potas wiesz co to jest takiego? nie strasz mnie bo to bez sensu a ten lekarz niech się poduczy zapewne nie badał ani jednego sportowca ;) pilnuj tych swoich zupek ,żeby ci glutaminian sodu najpierw mózgu nie zniszczył(o ile go masz w ogóle) a potem nerek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m7y896ha Napisano Sierpień 20, 2012 http://www.punktzdrowia.pl/ile-wody-powinno-sie-pic-dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda_prawda Napisano Sierpień 20, 2012 Korzystam ze wszystkich dobrodziejstw, ktore tylko da sie znalezc w warzywniaku. Uwierz moje kanapki obfituja w warzywa. Piję butlę dziennie i mi to wystracza. Dodatkowo pije herbate puerh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach