Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trher

problem z wyproznianiem od tygodnia;/

Polecane posty

Gość trher

nic nie dziala;/ kurde dajcie jakis sposob bo padne

w biedronce za chyba coś koło 3zł masz wielką paczkę błonnika. na mnie działa bardzo dobrze, możesz spróbować.

Gość trher
codziennie jem jogurt z otrebami:o i nic z tego a ten blonnik to takie chlebki? do jedzenia? bo widzialam cos takiego obok chleba

Jeżeli błonnik - maaaaaaaasa wody. Ja proponuję owsiankę z suszonymi owocami - duuuuużo śliwiek aby napęczniały wodą owsianki. Popić szklanką mleka. Jeżeli nie pomoże - do apteki migiem!

Gość wrfe3
to kara za seks analny

ten błonnik o którym pisze lezy koło płatków i musli. takie duże białe opakowanie z zielonymi mazajami i wielkim napisem błonnik. wygląda jak mysie kupki ale działa ;) moim zdaniem możesz spróbowac, 3zł nie pieniądze a może pomoze

Gość a powiem
podobno szklanka przeotowanej zimnej wody na czczo dziala suuuuuper no i suszone sliwki

Gość trher
i to sie je normalnie jak platki z mlekiem? dzisiaj pojde i kupie dziennei wypijam duza wode mineralna z biedronki;) wiec wody mam az za bo i kawka i herbatka do tego tez

Gość gruszki jedz
Zjedz gruszki. Mnie po nich tak pognało (na drugi dzien), że mysłam ze umre na tym kiblu. Mozesz tez zastosowac olejek rycynowy albo xene. Z zaparciami mierze sie od lat i czasem mozna zwariowac.

Gość trher
mam olejek rycynowy w domu;D na wlosy daje 2 krople z cytryna a co z nim mozna robic? pic go czy co:o

no ten błonnik można z mlekiem ale ja jem normalnie jak chrupki. najedz się tego i czekaj. a nóż widelec da radę

Jeśli chcesz się konkretnie odorkować to liść senesu albo kora kruszyny zaparzasz 2-3 torebki i czekasz ja tam parzę czasem 5. Kupisz w aptece koszt ok 5 zł

Gość gruszki jedz
Tak, pić. Na moim pisze, ze sie bierze 2 łyzki raz na dobe a wypróznienie nastepuje po kilku godzinach. Tylko jesli działasz takimi metodami, licz się teraz z biegunką itp.;)

Gość trher
cudownie:D ale nie zaszkodzi mi ten olejek rycynowy? zeby pic?:o

Wole posiedzieć 2 godziny na kiblu niż kumulować w sobie to wszystko. Zawsze można zrobić lewatywę koszt zestawu wielorazowego ok 20zł Przecież to tam przez tydzień gnije w jelitach poczytaj o kamieniach kałowych.

Gość trher
czytam tombaka:o wiec wiem i o kamieniach i o lewatywach i innych cudach;o 1 raz mi sie to zdarzylo

Gość gruszki jedz
ja przyznam nie piłam. Ale na moim pisze jak wół - ze srodek przeczyszczający:) Na pewno Ci nie zaszkodzi a moze pomóc.

Ja leżałam na jelita w szpitalu i codziennie była lewatywa, mam niedrożne jelita częściowo i żadne błonniczki mi nie pomagają.

Gość MałgosiaPoznan
Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą i mocno gonią do toalety. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na łatwe wypróżnianie i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.......

niezawodny jet liść senesu - nie znam nikogo kto by mu się oparł, parzysz 2 saszetki, pijesz a po 12 godzinach wychodzisz z kibelka 3 kg lżejsza tak cię przepłucze:P Możesz tęż spróbowac oleju rycynowego, ja nie jestem w stanie go przełknąć samego, dlatego zjadam go z reguły w sałatce (sałata, ogóreczek, pomidorek, feta i do tego trzy łyżki stołowe oleju) potrafi pogonić, ale jak isę przesadzi to skręca żołąek tak że cieżko z bólu wyrobić.