Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhhjjhkkjh

Dziewczyna mojego byłego faceta wchrzania sięw moje życie

Polecane posty

Gość jjhhjjhkkjh

Nigdy jej nie poznałam. Wszystko zaczęło siępo tym, jak wysłałam mu życzenia urodzinowe (nie uważam tego za nietakt z mojej strony). Ona podobno sięzdenerwowała, że mam czelnośćsiędo niego odzywać (mamy wspólnych znajomych, stąd to wiem). Musiała sprawdzić jego Facebooka, bo wyciągnęła starą rozmowę, w której mówiąc krótko umówiliśmy się na seks (już nie byliśmy parą, ale wiem, że to był duży błąd), i co zrobiła? Napisała o tym do faceta, w którym jestem zakochana. Miał do mnie pretensje, że mu o tym nie powiedziałam, teraz twierdzi, że mogęto zrobić ponownie... zrobiło się bardzo nieciekawie. Jeszcze nie zareagowałam na to wszystko, nie wiem czy odezwać siędo eksa, czy bezpośrednio do niej. Możecie mi cośporadzić?

Gość małolata basenowa
niezła kurva z tej laski :o ja radziłabym do żadnego z nich się nie odzywać, tylko się na niej zemścić w taki sposób, żeby nie wiedziała kto to. :)

Gość jjhhjjhkkjh
Nie wiem czy chcę brać udział w tym gównie... cholera wie co jeszcze strzeli jej do głowy Ale naprawdę, co a chory umysł? Tylko dlatego, że wysłałam mu te głupie życzenia urodzinowe.

Gość małolata basenowa
zazdrości Ci pewnie bardzo wielu rzeczy i ma obsesje. :D wariatka. :) można się do niej odezwać i dać jej jeszcze większe kompleksy, jak wypadnie słabo w rozmowie to będzie się czuła jak gooowno :D

Gość jjhhjjhkkjh
Małolata, nigdy sięnawet nie widziałyśmy, mogła mnie jedynie "zobaczyć" na moim profili na Fejsie właśnie, ale z jego konta, bo dla obcych mam wszystko ukryte. Niezła z niej wariatka, przyznam. Ciekawe czy on wie co ona wyprawia.

Gość /ljegaw
naj rozsądniej będzie tego nie rozgrzebywać. Laska się uspokoi (myślę, że każdy twoj kontakt z nim czy z nią bedzie jak dolewanie oliwy do ognia). Jeśli masz tego bylego faktycznie gdzies to zostaw to w spokoju. samo wszystko ucichnie. rozgrzebane gówno śmierdzi gorzej, słyszałaś kiedyś o tym?? :D swoją drogą na niezłą paranoiczkę trafił Twój były (no chyba, że na ten sex umawialiście się jak on juz z nią był to wtedy tylko do siebie mozesz miec pretenssje)

Gość to po co się umawiasz
na seks z byłym będąc z innym w związku?

Gość jjhhjjhkkjh
Nie, wtedy oboje byliśmy wolni. Ale jak sobie pomyślę, że czytała nasze wszystkie rozmowy (a od grudnia zeszłego roku było tego bardzo dużo), to ażźle sięczuję. :O Szkoda, że nie kazałam mu tego wcześniej usunąć

Gość ja pani wasza
z tego co piszesz to raczej ty sie wchrzaniasz w ich zwiazek jaj jest twoim ex to po co piszesz zeby im zepsuc zwiazek daj sobie spokoj jak ma inna juz nie wroci a jakbym byla na miejscu tej dziewczyny zareagowalabym podobnie

Gość jjhhjjhkkjh
Skoro zareagowałabyś podobnie po tym, jak napisałam do niego "Sto lat", to współczuję.

Prawda jest taka,że ona tylko czeka, aż ty zareagujesz, bo to kolejna sensacja. Zostaw to faktycznie w spokoju, porozmawiaj spokojnie z chłopakiem , w którym jestes zakochana i tyle. wiadomo,ze ta dziewczyna, będzie Ci rzucała kłody pod nogi, bo dla niej to rozrywka, więc lepiej bedzie jak jej pokażesz, ze jesteś ponad to.

Gość jjhhjjhkkjh
ola611, ale zastanawiam sięco ona chce tym osiągnąć... na dobrą sprawę tamten mógł mnie zostawić, a ja mogłam zacząć podbijaćdo byłego. :O

Wysłanie życzeń to nie jest zaproszenie do łózka skoro pewnie rozstali się w zgodzie (pewnie tak było skoro umówili się na seks) to takie grzeczności jak życzenia nie są niczym niezwykłym. Tamta laska ma pietra i czuje się zagrożona i ona jest chamska skoro donosi do chłopaka autorki o czymś co było dawno przed obecnie trwającym związkiem, byli dorośli i wolni ja nie widzę tu winy autorki że zrobiła coś nie tak.

oboje byliście wolni,rozstaliście się ale na seks to dlaczego nie? :P Nic dziwnego,że panna to wykorzystuje.Swoją droga najlepiej to olać zgodnie z przysłowiem:"nie ruszaj gówna bo będzie śmierdziało".Z facetem,którego kochasz porozmawiaj szczerze i wyjaśnij całą sytuację.jak nie zrozumie-to trudno i olej go.

Gość ja pani wasza
nie jak mu napisalas sto lat ale jak pisalas z nim ze chcesz umowic sie na seks zal mi ciebie desperatko

Coś mi sie wydaje,ze ona własnie tez napisała na tym forum. Wiesz a co do niej, jakby tylko jej sie udało Ciebie rozdzielić z tamtym, to zapewniam Cię,ze by triumfowała. Niestety strasznie dużo jest ludzi, którzy potrafią zatruwać innym życie. Mówie Ci, nudzi sie kobieta i wymyśla, a jak juz wymysli, to przynajmniej coś się dzieje.

Gość jjhhjjhkkjh
" nie jak mu napisalas sto lat ale jak pisalas z nim ze chcesz umowic sie na seks zal mi ciebie desperatko" Naucz sięczytać ze zrozumieniem. To było 2 miesiące temu.

gdyby nasdaq kierował się poziomem inspiracji na kafe, facebook bylby most wanted :)

Gość to po co się umawiasz
Ok,rozumiem.Nie rozumiem tylko dlaczego twój aktualny robi z tego problem.Nie byliście wtedy razem,więc moglaś umawiać się z kim chcesz,jakis dziwny jest.Co do tej dziewczyny to nie odzywaj się,jakos wytrzymasz,każda próba spowoduje zaognienie sytuacji.

Dlaczego robi problem? Bo boi się że to się może stać ponownie czyt. seks z ex.