Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkaa_19

czy mozliwa jest ciaża?

Polecane posty

kochalam się z chlopakiem w owulację (tak przypuszczam). Zabezpieczylismy sie prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym. Nie pękła. Za 3 dni powinnam dostac okres... zauważyłam, ze mam jakieś takie większe sutki... czy mogę byc w ciaży?

Gość Killme
Boże widzisz nie grzmisz... NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!!

Gość Hh
Obys nie była w ciazy ku-rwa dlaczego wy jesteście takie głupie???

Gość Hh
Juz któryś raz sie tu pytasz!!! Kobieto weź ty sie lepiej nie bzykaj!!!

Gość niuu
Skoro się zabezpieczasz to skąd ta ciąża? Większe sutki nie oznaczają ciąży. Ot zawirowanie hormonalne.

Gość niuu
Prawidłowo założona prezerwatywa zabezpiecza przed wydostaniem się spermy. Skoro się boisz to daj spokój z seksem.

po prostu z tego stresu, moje myśli są przeróżne... przestałam czuć objawy okresu, jedynie piersi mnie bolą... podbrzusze przestało.

Gość niuu
ile minęło od tego stosunku? Jeśli 2tyg. to możesz zrobić test to może się odblokujesz.

Gość niuu
No to zrobisz wtedy test jeśli okres nie nadejdzie a do tego czasu odpuść sobie wkręcanie się w ciążę. Objawy ciąży są takie same często jak te na okres a czasem nawet coś co jest odstępstwem od normy i tak nie oznacza ciąży.

Martynka, ja ci powiem tak.... ja też się kiedyś bardzo stresowałam tym wszystkim. Miałam do głowy wpojone, że seks = ciąża, obojętnie czy by to było z zabezpieczeniem czy bez. Jak już się zdecydowałam na współżycie to podjęłam decyzję że trudno, co ma być to będzie. Tak więc pogodzona z ewentualną ciążą zaczęłam współżycie :) Fakt faktem, że miałam już 20 lat, ale co tam. Oczywiście się zabezpieczałam i nie wyobrażam sobie żeby było inaczej. A jak raz się nam zdarzyło, że pękła gumka to wzięłam od lekarza tabletkę "po". A teraz do sedna sprawy.... ponieważ tak się stresowałam to mój chłopak (dziś mąż :)) ) co jakiś czas sprawdzał czy się gumka nie zsunęła a jak już było po wszystkim to sprawdzał czy wszystko zostało w środku gumki (po prostu ściskał gumkę podczas jej zdejmowania i zsuwał zawartość na dno). Nawet nie wiesz jak mi to pomagało. Za każdym razem chyba ja bardziej uważnie niż on oglądałam gumkę sprawdzając czy nic nie pękło lub nie wyciekło :)) Tak więc na przyszłość może ustal z partnerem że będziecie sprawdzać stan gumki po stosunku. Będzie ci lżej na duszy :)

Sawa83 dziękuję za radę :) Mam nadzieję, ze nie jest na to za późno. Gumka podczas wyjmowania z pochwy si.e troszkę zsunęła, ze tak powiem "zassałam" ją ze sobą, ale tylko troszkę. Nie pękła, bo chłopak ścignął ją dopiero po chwili i nic nie wyciekło... mam nadzieję, ze wszystko będzie w porzadku...

Wierzę, że wszystko się ułoży po twojej myśli :) Ja też czasami tak mam że się gumka zassie do środka przy zdejmowaniu :) Będzie dobrze

Nie jestem do konca pewna, kiedy miałam owulacją, nie mierzę tego. Najwięcej śluzu miałam 7 sierpnia i 9 sierpnia, a 9 uprawiałam seks.