Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwi_kiwi321

Wózek mutsy 4rider co myslicie o tych wózkach?

Polecane posty

Gość iwi_kiwi321

Pytanie do mam które z niego korzystały.

Gość Iwi_kiwi321
podnoszę

Gość nie badz glupia1
mutsy sa z tego co wiem wielkie i ciezkie, ale na polskie chodniki i sniegi chyba w porzadku, bedziesz musiala go znosic z pietra?! jezeli tak to wspolczuje :o

Gość srujka
posiadam ten wozek, w wersji spacerowej. Jest zwrotny i swietnie sie prowadzi. Ja mam wersje next z pompowanymi kolami, wiec jest dosc ciezki, co przyznaje, a co nie jest wiekszym problemem, bo mieszkam na parterze. Alternatywa sa kola piankowe, 2 kg mniej do ew. noszenia. Po zlozeniu tez jest dosc duzy, ale po odczepieniu kolek miesci sie nawet w citroenie c3. Ogolnie polecam dla osob, ktore mieszkaja na parterze, albo maja winde. Mile widzany tez wiekszy bagaznik w aucie (dla wlasnego zdrowia psychicznego= :) Dla mnie byl strzalem w 10, ale rozumiem ze nie dla kazdego moze sie podobac i nie kazdemu bedzie pasowac:) Pozdrawiam

Gość iwi_kiwi
Akurat waga nie ma dla mnie znaczenia bo mieszkam w domku jednorodzinnym a wózek będę chowala do garażu. Bardzo podoba mi się jakość materiału. Nie spotkalam wózka, który by mial tak dobry materiał.

Gość srujka
jakosc materialu jest swietna, tapicerke mozna zdjac calkowicie i uprac w pralce, z daszkiem nic nie mozna zrobic ale swietnie sie czysci pod prysznicem jednak teraz latem moj facet po prostu myje go w ogrodzie :) ja mam wozek z 2009 roku, wczesniej jezdzilo w nim juz dwoje dzieci, nie widac tego

Gość iwi_kiwi321
Martwi mnie tylko gondola bo wydaje się być dośc mała. Czy możesz mi napisać ile twoje dzieci jeździly w gondoli i w jakim okresie. Ja rodzę w lutym.

Też mam ten wózek i rodziłam w lutym tego roku. Z gondoli do spacerówki przesiedliśmy się w połowie czerwca- powoli robiła się mała, ale też synek już nie chciał gondoli, chciał już więcej widzieć, więc przeniosłam go do spacerówki rozłożonej płasko

Gość iwi_kiwi321
Właśnie tak myślalam, że starczy na 4 miesiące. A jak z wysokościami raczki bo wydaje mi się że ta pozycja najniżej to tak wchodzi na gondolę.

Gość iwi_kiwi321
upupppu

Ja mam i dalej używam ;) już 20 mcy . Wozek super , w lesie jeździ bez niczego ,,w gorach tez , na plaży ciężko mu idzie . Materiał super ! jedynie budke ze spacerówki piorę w prysznicu bo do pralki sie nie mieści hah . Fajną opcją jest dodatkowy kosz na zakupy , mam i jestem baaardzoo zadowolona . Wozek przy odpowiednim wlozeniu miesci sie do peugeota 206 ;p

Gość iwi_kiwi321
MamaMałpki a ile czasu używałaś gondoli?

Gość iwi_kiwi321
juupiijjuupp

moj maly sie duzy urodzil 4100 i 59 cm i zeby cie nie skłamać chyba 4,5 mca jak już sam siedział , to wskoczył w spacerówkę

Gość do iwi
ja mam mutsy 4 rider - jestem B. zadowolona:) Mam dziecko z lutego 2011 r. jeździło do września :) czyli pół roku ;) Też się bałam że gondola będzie mała :D teraz mi się chce z tego śmiać, uwierz, że nie jest aż taka mała (jak np graco symbio). Teraz większość nowych wózków na niewielkie gondole, naprawdę te kilka cm nie robi roznicy. Kolezanka miala roan marite (wielka gondola) a dziecko woziła 4 miesiące bo nie chcaiło dziecko już byc w gondoli. Nie ma reguły. MOje dziecko spało na spacerach i spokojnie się mieściło w gondoli Mutsy.

Gość do iwi
spacerówką jeździmy do dzisiaj (18 mscy), ale staram się, żeby jak najwięcej chodziła pieszo.

Gość iwi_kiwi321
chyba się zdecyduję na mutsy. Poczekam tylko do poczatku roku to może bedą jakies nowe kolorki

Z tego co wiem mutay nowe kolory wystawia w połowie roku . Teraz niedawno ich nowy wózek się pokazał mutsy evo

Gość iwi_kiwi321
Ten mutsy evo mi się nie podoba . Na żywo nie widzialam, ale nie sadzę by miała materiał jak mutsy 4rider

Gość iwi_kiwi321
hmm własnie obejrzałam z bliska tem mutsy evo i jakby gondola miala błyszczący materiał

Jak jesteście ze Śląska to podjedzcie do sklepu Bociek - tam mają naprawdę spory sklep i dużo wystawionych wózków, min. Mutsy. Na miejscu można się przekonać z czym ma się do czynienia i wysłuchać opinii sprzedawcy, który się na tym zna. Jak ktoś nie ma czasu albo za daleko to niech popyta pod ten numer 788 788 333, który znalazłem na stronie mutsy.pl - sklepu tylko z wózkami mutsy a więc pracownicy będą także wiedzieć o co kaman :]

Gość gość
Jestem posiadaczką Mutsiaka i naprawdę go sobie chwalę,a jestem dość wymagająca jeśli chodzi o bezpieczeństwo i wygodę dziecka. Mamy spacerówkę i dodatkowo fotelik z funkcją gondoli mutsy,który sprawdził się jak córcia nosiła frejkę. W zwykłym foteliku samochodowym by się nie zmieściła,natomiast w Mutsy super. Dużo miejsca,,tapicerka łatwa w czyszczeniu,koła pompowane,zwrotne. POLECAM NAPRAWDĘ SUPER WÓZEK