Gość anilewee89 Napisano Sierpień 20, 2012 Witam. Mam problem. Tzn. odkad pamiętam miewałam nieregularne miesiączki. Obecnie jestem 10 miesiąc na Duphastonie,stosuję go od 15 do 25 dnia cyklu 1x1. Miesiączki występują regularnie co do dnia. 3 dni po zastosowaniu ostatniej tabletki. Z racji braku unormowanych miesiączek mam problem zajść w ciąże. Lekarz dwa miesiące temu przepisał mi clostilbegyt od 5 do 10 dnia cyklu 1x1. W zeszłym miesiącu czułam się po tych tabletkach dobrze. Dziś tzn mam 27 dzień cyklu-miesiączka powinna wystąpić jutro. Ale męczy mnie fakt, że od ostatniego tygodnia mam mdłości(nie wymiotuję),dodatkowo od paru dni mam ciągłą potrzebę oddawania częstego moczu,dodatkowo momentami mam zawroty głowy i jestem senna. Czy to mogą być skutki uboczne stosowanie clostilbegytu? Choruję na cukrzycę typu 1 (leki: novo-rapid i insulatard-w miarę uregulowana cukrzyca) i w ostatnich tygodniach zaaobserwowałam znacznie mniejsze zapotrzebowanie na insuline, aale po nocy rano budzę się z podwyższonym poziomem cukru. Proszę o pomoc. W ciąże nie wierze-bo już ponad 1,5 roku się staramy i nic. Pozdrawiam. Miłegoo dnia :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach