Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weromag23

OGROMNE piersi - pyt. do Panów

Polecane posty

Wiem, że każdy facet ma fantazje ero - normalka, bo to zdrowo :) Moją zagwozdką jest mój facet (30 lat) a właściwie jego bzik na pkt OGROMNYCH piersi Nie rozmawiam z nim o tym szczególnie, ale czasami jak przeglądam galerie w jego telefonie lub na laptopie to widzę że ma tam jedynie fotki dziewczyn o dość szczupłych sylwetkach ale za to biust jest nienaturalnie ogromny, wręcz przesadzony i na moje oko wygląda to bardzo niekorzystnie wręcz odrzucająco! Czuję że ON mnie kocha ale mój biust jest rozmiarów miseczki B/C - ON twierdzi że uwielbia moje piersi 'bo są jego' (i fakt: nigdy o nich nie zapomina :) ) Ale cycki są tak ważne dla mężczyn, że już sama nie wiem czy mam się martwić o to, że i tak przyjdzie taki dzień że on zatęskni za biustem XXXXL? Panowie, napiszcie proszę co sądzicie... Pozdrawiam

Gość Annka3234
bo kobiety z małymi cyckami wyglądają jak facet ale bez kutasa. żenić się z taką to jak żyć z pedałem.

Ja nie mam wcale małych cycek, nie jestem płaska - jest się czym bawić... Moje piersi mają ładny kształt, są okrąglutkie i apetyczne. Jednak nie są XXXL. Ale takich to bym nie chciała. I proszę nie obrażać kobiet o małym biuście, Są też panowie, dla których to nie ma większego znaczenia, bo wówczas ich kobiety 'nadrabiają' np. extra tyłkiem... Czekam na wypowiedź reszty Panów (Pań również).

Gość weromag23 ..sama napisalas ze
Są też panowie, dla których to nie ma większego znaczenia, bo wówczas ich kobiety 'nadrabiają' np. extra tyłkiem... Wiec czemu pytasz..jak wiesz...

Gość Jacek_XSc
jestem facetem i mi sie wlasnie podobaja male piersi...wydaje mi sie ze musza pasowac do reszty ciala...taka szczupla z duzymi ... mi sie akurat nie podoba Badzicie dumne z tego co macie!!!

"Są też panowie, dla których to nie ma większego znaczenia, bo wówczas ich kobiety 'nadrabiają' np. extra tyłkiem... Wiec czemu pytasz..jak wiesz..." Odpowiadam: napisałam to, bo to jest opinia mego EX (tzn w części się z nią zgadzam i pocieszam tym, ale mój EX był typem co wolał po prostu tyłki więc tak gadał) Ale teraz skoro mój Obecny ma bzika 'krowich' piersi to po co się wiązał ze mną???!!! Tzn trudno jest znaleźć laskę o szczupłej sylwetce i piersiach XXXL... (je można częściej wygooglac...) Bo często gdy kobieta ma piersi takie, że można się między nimi schować to ma sporą nadwagę! A na starość... o rany... jak to wygląda?!!!

Gość Mi tam sie male...
podobaja. Wazne ze dziewczyna lubi, jak sie nimi bawie :-)))

Gość derbinski
Facet lubi male cycki ? A co ma powiedziec. Ze jego baba ma 2 pierdy za miast piersi? baba bez cyckow to kaleka. ale zyjemy niestety w swiecie ze uposledzonych sie akceptuje ...

Gość ;lnwnsd'm
duze piersi przesadnie lubia maminsynki bo dlugo byli przy cycu ta teorisa sie zawsze sprawdza prawie tak poza tym duze piersi lubia tez faceci bardzo szczupli lub drobni natomiast wieksi faceci wola szczuple kobiety z normalnymi piersiami a napewno nie piersi w ich wypadku sa najwzniejsze oczywiscie nie jest to regula ale w wiekszosci przyopadkow sie to sprawdza no i teraz powiedz czy twoj facet jest maminsynkiem?:)

Gość a daj spokój
Powiem wam, że duże piersi to same problemy, na prawdę lepiej mieć małe. A facet jak kocha to wszystko zaakceptuje :)

Komentarz dla wypowiedzi: ";lnwnsd'm" ciekawe...hmm... no coś w tym jest Mój facet jest dość szczupły (tzn. ma taką posturę, że grubaskiem na pewno nie będzie :) ) a co do maminsyństwa to ciekawe... jesteśmy razem dopiero 8 miesięcy, nie poznałam jego mamy ani nie udało mi się zaobserwować jego zażyłości z nią. Ale z tego co mówi i jak mówi o niej to jest to ciepłe i pełne szacunku. Co mnie akurat bardzo cieszy :) i nie wywęszyłam w tym narazie żadnych oznak maminsyństwa... czas pokaże, ale nie wydaje mi się... a jeśli tak by było to skapituluję :P bo wiem, że od takich mężczyzn wara Pozrdawiam

Mi sie wydaje że powiedzieć że nam facetom podobają sie tylko duże piersi to tak jakby kobiety powiedziały ze lubią tylko 20 cm pałki :P To chyba tylko taki durny mit, jak dla mnie ogromne piersi nie są jakos bardzo seksowne, wole mniejsze ale za to kształtne :) myśle ze Twój mąż ma jakies przeświadczenie z dziecińśtwa ze ogromne balony są mega fajne, ale jakby sie pobawił nimi z 20 min to by sie mu to w końcu znudziło :P to tak jakby wierzyć w to że każdy mówi ze kawior jest pyszny, a dopiero jak go spróbujesz to stwierdzasz ze jest ochydny i nie ma sie czym podniecac :D

Gość Nie wierze ;)
Hm.... Moze to jakies przeswiadczenie z dziecinstwa. Do durnych prowokatorow - wczoraj spotkalam laske bez cyckow, miala AA nawet nie - i co? Pasowalo jej to do filigranowej figury ;)

Gość ;lnwnsd'm
uwierz mi ze cos w tym jest naprawde czy jest maminsynkiem dosc latwo sprawdzic czy jest zaradny czy potrafi sobie ugotowac czy czekaz az ty mu podasz lub mama i takich wiele rozych rzeczy facet zaradny wykona sprawie wieszkosc rzeczy ktore robi kobieta natomiast mamninsynek nie bardzo i bedzie czekal na ruch kobiety mozesz tez zoabczyc czy jest blizszy z mama czy z ojcem i to i wyjasni a co do twojego pytania to jesli duze piersi to jego fetysz to niestetyy zawsze go bedzie korcilo do kobiet z duzymii piersiami i jesli sie nadarzy okazja to moze z niej skorzystac mowie szczerze jak uwazam

Można mieć na komputerze zdjęcia szybkich samochodów a jeździć ukochanym maluchem. Można mieć zdjęcia myśliwców a latać jedynie z miotłą po podłodze. Można mieć zdjęcia cycatych lasek a kochać swoją żonę i uwielbiać jej piersi. Faceci lubią różne rzeczy i nie zawsze to oznacza, że muszą je mieć. Co z tego że lubię pooglądac w necie wyuzdane panienki w groupen sexach :P.. Wolę, by moja dziewczyna była tylko moja. Faceci są facetami i tego nie zmienisz. A że lubi takie mega cyce? Mój brat lubi mangę... heh...

Gość Supremus Dux
To nie o cycki chodzi tylko. Żenić się z pedałem, to jak wiązać się z panną z chłopięcą figurą. Taką bez wcięcia pasie, bez ładnie zaokrąglonych bioder, ładnych kobiecych ud - szerszych od łydek, zaokrąglonej pupy.