Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestmibardzoprzykro z

jak zrozumiec to ze facet napala sie na modelki,aktorki etc

Polecane posty

ale ja moge zrobic tak jak radzisz ale on nie jest az tak glupi zeby nie zczaic ze robie to specjalnie i skoro ja to robie to tymbardziej bedzie miec usprawiedliwienie

autorko, ile ty masz lat, że już dorobiłaś się obwisłych cycków, cellulitu i rozstępów? :o

nie,przy mnie nie podnieca sie patrzac na jakas babe,ani nie mowi mi tego czy tego chociaz kiedys powiedzial ze moglabym miec inny tylek. chyba takis silikonowy jak Kim kardashian

Zelek, kolejna ktora ma idealne cialo i nie wie ze ludzie sa rozni? Roznie dojrzewaja, roznie ich cialo reaguje itd? Autorko, zainwestuj ale w dobrego terapeute🖐️

Gość dcwer3
jestmibardzoprzykro z nawet jak domnysli sie,ze robisz to specjalnie,to jego ego spadnie widzac,ze jest o wiele mniej przystojniejszy,mniej urodziwy i mam mnijszego i węższego fiuta. Faceci tez nie lubia byc porównywani do innych,przystojniejszych,szczegolnie nie lubia jak sie ich fujare porównuje do grubszego i dłuzszego,ale ty taka stłamszona babinka jestes i nie potrafisz sie odgryźć,więc frustruj sie dalej.

Gość gajowy50
po prostu facet lubi od czasu do czasu spuścić się dziewczynie na cycki, do buzi, na twarz i jak tego nie dostanie to szuka tego w necie

jesli wyobrazilas sobie mnie jako jakas gruba beczke 200kg z celllulitem na twarzy to nie-tak nie wygladam. ale teraz kazda kobieta raczej ma chociaz troche cellulitu,nawet te modelki ale po photoshopie zadna nie ma oczywiscie a rozstepy> jakby ci cycki w ciagu krotkiego wystrzelily jak mi to tez bys miala.mam spory biust i jesli nie wiesz,to duzy biust nigdy nie sterczy

Gość dcwer3
jestmibardzoprzykro z idź do psychologa.

"Faceci tez nie lubia byc porównywani do innych,przystojniejszych,szczegolnie nie lubia jak sie ich fujare porównuje do grubszego i dłuzszego,ale ty taka stłamszona babinka jestes i nie potrafisz sie odgryźć,więc frustruj sie dalej." te porady możecie sobie w tyłek wsadzić. skoro autorka nie akceptuje tego, co robi jej facet, powinna się z nim rozstać. proste.

"jesli wyobrazilas sobie mnie jako jakas gruba beczke 200kg z celllulitem na twarzy" 200 kg? już raczej dawno umarłaby na zawał czy coś w tym stylu. rozstępy mogą się wziąć z dużych wahań wagi, więc musiałaś się najpierw utuczyć jak prosiak, a potem schudnąć. cellulit - niezdrowe żarcie, brak ruchu. obwisłe cycki - jak wyżej + fajki. każdej palącej opadną, choćby miała A. chociaż nie wiem, czy A może opaść :P

no to mowie ze utylam jak mialam chyba 11lat.

wlasciwie jakim wielkim tyciem tego nazwac nie mozna,ale w krotkim czasie akurat tak sie stalo z moja skora,przytylam pare kilo i tyle. widocznie zbyt szybko ale w tamtym momencie to raczej nie wiedzialam jakie co ma konsekwencje i troche trudno powstrzymac wzrost po co ja sie tlumacze

czyli jesteś kiepskim materiałem genetycznym. a tak się składa, że faceci w połowie kochają za wygląd 🖐️ myślałaś kiedyś o zakonie?

Gość jajakakakpah
hej , mój mial taka modelke, chodziła po wybiegach , jakies sesje, jak jeszcze nie bylismy razem ciagle mi o niej gadał, papoczatku nie zalezało mi na tym , ale teraz jak jestemy razem tez byłam troche zdenerwowana bo nie mam 175 a 155, ale z biegiem czasu powiem ci ze mam to głeboko w dupie :D

zAB X nie interesuje mnie twoje zdanie,bo w zadnym temacie nic ciekawego nie masz do powiedzenia:)

Gość żelek vel żab pracuje dla kafe
durnie więc bez sensu zwracanie uwagi na jej posty

tak nie powinnam miec dzieki bo mam pare rozstepow:D smiechu warte:D

Gość tomilidzons
umrzyj co za glupota boze

"nie interesuje mnie twoje zdanie,bo w zadnym temacie nic ciekawego nie masz do powiedzenia" a kij z tym, czy mówię ciekawie, ważne, że prawdę :classic_cool:

Gość przecież to on powoduje
jej niedowartościowania!!! A poza tym gdy ktoś naprawdę kocha to nie rani drugiej osoby. Pogoniłabym dziada

A poza tym gdy ktoś naprawdę kocha to nie rani drugiej osoby. ' z tego co pisze wynika ze on jej mowi same pozytywy... a to ze ona chce za duzo wiedziec to juz inna historia... a jeszcze inna jest to ze jesli sie kobieta mezczyznie podoba to on nie potrzebuje takich rzeczy ogladac... a zupelnie inna jest ze jesli kobieta nad soba pracuje to i lepiej sie czuje i lepiej wyglada...

co za głupoty gadacie. Facet jest uzależniony od tego. Ona mogłaby wyglądać jak tamte modelki a on i tak by tego potrzebował. Taki typ. Typ egoista do tego niewrażliwy

teoretycznie mnie nie rani bo niby mi o tym nie mowi,tylko widzialam. wiec w jego przekonaniu jest ok:)

Gość 0p
do jestmibardzoprzykro z Nie żal mi ciebie bo jesteś zwyczajnie głupia skoro z nim siedzisz.

moze i przesadzam,widocznie tego potrzebuje a ja sie musze z tym pogodzic,skoro w rzeczywistosci nie daje mi powodow do jakiejs zazdrosci.sama nie wiem

mysle ze nie tylko ja mam taki problem,tylko moze inne maja na to wywalone

a czego od nas oczekujesz???

Gość 0p
Ogólnie twoje posty to jedno wielkie gówno i wieje głupotą na odległość, nawet nie chce się ciebie czytać, wystarczy pierwszy post. Zresztą każda głupolka ma to na co zasługuje. Rotfl.