Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestmibardzoprzykro z

jak zrozumiec to ze facet napala sie na modelki,aktorki etc

Polecane posty

no zastanawiam sie czy to normalne i mam to przebolec czy moze rzeczywiscie cos jest nie tak?

Gość Powalilo cie?
Niech sie patrzy, to jest twoj problem a nie jego. Przyczyny moga byc rozne. Moze faktycznie jestes "pasztetowa" a chlopak jest skromny to sie pociesza ;)

nie jestem pasztetowa,wiec to nie oto chodzi

chyba poprostu go zostawie i tak problem rozwiazany.

Gość bro .
Rozumiem Cię, bo mi też jest przykro na myśl, że np. inna może się podobać mojemu facetowi bardziej niż ja, ale przecież tak jak wiesz, te zdjęcia są bardzo mocno wyretuszowane i nie można się tak tym przejmować. Twój chłopak też pewnie o tym wie, a jeśli nie, to mu pokaż niby przypadkiem na youtube taki filmik: magia photoshopa (tam z tłustej lochy robią super laseczkę). Żyjemy w dziwnych czasach, w których za kanon urody uważane jest sztuczne piękno. Coraz więcej kobiet bierze przykład z celebrytek, dąży do plastikowego ideału a wcale nie tędy droga. Z moich obserwacji wynika, że wśród nastolatek znacznie wzrosła liczba lasek typu plastic fantastic od czasu, kiedy ja byłam nastolatką i tak naprawdę faceci zaczynają wreszcie to zauważać i doceniać naturalne piękno. Myślę, że za jakiś czas ono znowu zatryumfuje. Ale nie odbiegając już od tematu, to raz jeszcze powtarzam, nie przejmuj się tak, bo przeginasz! Masz zaniżoną samoocene, skoro czujesz się gorsza od czegoś, co tak naprawdę nie istnieje (pooglądaj sobie te gwiazdy bez makijażu). Druga sprawa, niestety taka właśnie jest natura faceta, oni są wzrokowcami, lubią popatrzeć... Dlatego dbaj o siebie, ubieraj się fajnie, od czasu do czasu zrób się na bóstwo, jakiś makijaż, zmiana fryzury i ciesz się urodą póki jesteś młoda, bo kiedyś będzie za późno i co wtedy zrobisz, kiedy okaże się, że jesteś już stara i pomarszczona i nigdy nie zdążyłaś się nacieszyć swoją urodą nawet, bo wiecznie narzekałaś? Wyluzuj ;) Ale się rozpisałam, ale jeszcze chciałam dodać, że jeśli tak bardzo Ci cięzko z tym, to faktycznie zrób sobie tą sesje zdjęciową profesjonalnie, przerobią Ci fotki i bedziesz tak jak te gwiazdy idealna ;)(oczywiście nie mówie o rozbieranej) Może pomoże :)