Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko 8888888

czy potrafilibyście mieć dziewczynę która jest prostytutką?

Polecane posty

Gość słoneczko 8888888

czy zgodzilibyście sie na taki układ? pytam bo wykonuje ta profesje i nie wiem czy mam szanse na normalny zwiazek-tzn czy istnieje jakikolwiek facet który by to zaakceptował i zrozumiał że jest to tylko praca..

Gość hdhdhddhdh
to nie jest praca... praca to siedzenie w biurze, liczenie na kasie, sprzątanie kibli. wykorzystywanie natury, by zarobić to pojscie na łatwiznę! osobiście zawsze będę potępiała prostytutki!

Gość słoneczko 8888888
to pytanie jest skierowane do mężczyzn dziękuję

Gość czemu nie mam się zgodzić
prostytutka czy kobieta co miała wielu partnerów i uprawiała przygodni seks to praktycznie to samo więc czemu by nie

Gość pomarańczlala
"praca to siedzenie w biurze, liczenie na kasie, sprzątanie kibli" Oto kwiat społeczeństwa polskiego...

Gość Reffi 31
Dlaczego nie ,no ale sorry z wykonywanej profesji to musiałaby odejść i być absolutnie wierna,bo jak nie to wypad.

Znam sytuacje w której ona była tancerką erotyczną i jakoś związek się jej udał ale o prostytutce niestety nie słyszałem a bajek pisal nie będe

Gość ale pewnie też
pod stolikiem robi fuchy za 200 zł

Gość bronisz kurwiszcz bo
pewnie sama to robisz :O🖐️

Gość słoneczko 8888
pytam bo właśnie jestem w nowym związku mój facet wie co robię. i jakoś tak no nie układa nam sie na poczatku było cudownie ale cos sie psuje i zastanawiam sie czy to nie przez mój zawód tzn wykonuje to tylko czasowo-jestem studentką

Gość ogólnie oceniam provo
na 1 na 10. niech będzie dam jeszcze +

Gość Brzydziłbym się
Baza wirusów została zaktualizowana

Gość słoneczko 8888
to nie jest prowokacja.. pytam na serio bo mam problem

Złodziej zawsze zostanie złodziejem, a prostytutka prostytutką. Zaprzepaściłaś szansę na normalny związek. To nie jest tylko praca. Zhańbiłaś się sprzedając - splamiłaś honor swój i rodziny. Pozbawiłaś się godności, szacunku.

Gość aarrrr
Praca jak każda inna, oczywiście wymagająca dużo poświęcenia i zaangażowania, lecz znam wiele zawodów w porównaniu z którymi jesteś zakonnicą, jak np polityk. To oczywiste, że związek wymagałby pewnych porozumień, ograniczeń, lecz wydaje mi się możliwy i dopuszczalny. Nie widzę powodu dla którego nie mogłabyś mieć normalnej rodziny, męża, dzieci domu, tym bardziej że skoro podjęłaś się tego zawodu to jesteś raczej kobietą atrakcyjną. Ze znalezieniem partnera spoza branży nie powinnaś mieć problemów. Wybadaj go, na ile jest otwarty i skłonny do kompromisów. Niezależnie od powyższego, zbudowanie związku z osobą w tej branży wydaje mi się możliwe i prawdopodobne. Pozdrawiam ciepło i życzę wszystkiego dobrego.