Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdlakoja

Dłużej spóźniający się okres.

Polecane posty

Gość kdlakoja

Cześć! Proszy tylko o szczere wypowiedzi. Mam 16 lat , mój okres jest nie regularny. Czasem bywa normalnie. A czasem spóźnia się dwa tygodnie. I przez ostatnie Miesiące zawsze spóźniał się dwa tygodnie. Teraz jednak czekam już 2 tydzień i 4 dzień. Uprawiałam petting z chłopakiem. On doszedł ale był w bokserkach. Ja też miałam majtki na sobie. Po tym jak doszedł leżeliśmy chwile obok siebie, ale on gdy trysnął tylko trochę ubrudził sobie bokserki i troche koszulke. Boje się że koszulka mogła dotknąć majtek i przejść przez nie i czy mogło dojść do zapłodnienia? Czy panikuje bo spóźnia mi się okres dłużej niż zawsze.

Gość kdlakoja
Nie dotykałam go bezpośrednio ! Napisałam co było. Wiem że jestem młoda i głupia ale proszę mi pomóc jakoś!

Gość kdlakoja
Nie , doszedł w bokserkach i masowałam przez bokserki. Nie dotykałam tam się potem. A on jak mnie dotykał to nie miał kontaktu ze swoim członkiem.

Gość kdlakoja
Odpowie mi ktoś? Czy tylko szydere z nastolatki zrobicie?

Gość kdlakoja
Dodam, że Ponad tydzień temu przez pare dni byłam bardzo zestresowana.

Gość kdlakoja.
Nie krzywdźcie mnie i powiedzcie czy to normalne że o tyle się spóźnia i czy plemniki mogły się dostać w wyżej opisanej sytuacji przeze mnie !