Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniminka99988800

mój narzeczony nigdy nie pamieta o moich imieninach... prosze o rade

Polecane posty

Gość miniminka99988800

moj narzeczony jest fantastyczny, robi mi prezenty bez okazji co sprawia ze czuje sie wyjatkowa,o urodzinach tez pamieta. ale o imieninach nie pamietal nigdy jak jestesmy z soba 3 lata... niedlugo znow sa moje imieniny i chciala bym je jakos milo z nim spedzic ale nie wiem czy fajne jest powiedziec- co kotku robimy w moje imieniny za kilka dni? proszę o rade , co o tym sadzicie, wiem ze to drobny problem ale nie chce zeby znow bylo mi przykro, bo on nie pamieta...

Gość żal żal żal
Ale masz problemy :O

Gość miniminka99988800
tylko ze jego sa za rok :o

Gość miniminka99988800
za kazdym razem obviecalam sobie ze zapomne o jego imieninach celowo, no ale nie mogłam....

Gość dxvfxzc
a co tu jest do obchodzenia? fakt, ze masz imie, juz ktorys rok z rzedu? imieniny to glupi obyczaj

Gość koliiid
podaj jego znak zodiaku,nr buta i wagę a wszystko się wyjaśni

Gość miniminka99988800
ale to milo jesli bliska osoba pamieta o imieninach...

Gość miniminka99988800
koliiid- po co mam to podawac? :>

Gość koliiid
najważniesza sprawa jednak to długość jego nosa

Gość żal żal żal
mojemu mężowi zdarza sie zapomnieć o moich urodzinach (nie obchodzimy imienin) No i co z tego????? Jesteśmy razem od 20 lat i jestem w 100% przekonana ze swiata poza nasza rodziną i mną samą nie widzi... A to, że zapomina, ot... faceci

Gość miniminka99988800
rozumiem to wszystko. ja po prostu przywiazuje wage do okazji, lubie je celebrowac. nie wyobrazam sobie zapomniec o imieninach bliskich mi osob... bo jak sie kocha to sie pamieta. to chyba nie zbyt duzy wysilek zapamietac dwie daty bliskiej ukochanej osoby, wiedzac ze bedzie jej przykro jak sie zapomni...?/

Gość uladana
Bo w wielu rejonach po prostu nie obchodzi się imienin. Nie przesadzasz trochę? Z jakiej jeszcze okazji ma się wykosztowywać dla ciebie? Ja nigdy nie obchodziłam i nie zamierzam, znajomi też nigdy tego nie robili. Wystarczy że o urodzinach się pamięta.

Gość *liliann
Jak to Cię tak boli to jak Ty składasz mu życzenia to mów "Mimo, że Ty o moich imieninach nie pamiętasz, to mimo wszystko życzę Ci wszystkiego najlepszego". Zresztą imieniny to nic ważnego.

Gość anulka_katowice
powiem ci, że mieszkam na śląsku inie trawie jak ktoś obchodzi imieniny jest to gorolski zwyczaj:/ i tylko kolejny dzien na niepotrzebne wydawanie pieniedzy:/

A nie czujesz, że Cie kocha, czy jak? Nie rozumiem, mojemu facetowi nawet raz zdarzyło się zapomnieć o urodzinach!! I to okrągłych, trzydziestych :) Nie dorabiaj.

Gość miniminka99988800
uladana- wykosztowywac? nie chce by sie wykosztowywal... tylko zlosyl zyczenia przytyulil i zabral na spacer.... mylisz pojecia, imieniny nie rowwnaja sie wydatkom ! skoro to goralski zwyczaj to dlaczego w kalendarzach w calej polsce sa podane czyje w jakim dniu imieniny ??????

Gość miniminka99988800
poza tym, w pracy np w zyciu doroslym skladaja zyczenia tylko na imieniny a nie urodziny. U ludzi dojrzalych obchodzi sie tylko imieniny

Gość miniminka99988800
ANULKA KATOWICE- COS CI SIE POMYLILO ZE TO GORALSKI ZWYCZAJ PRZECZYTAJ: Imieniny zwyczaj świątecznego obchodzenia (czasami hucznego) dnia świętego lub błogosławionego z chrześcijańskiego kalendarza lub innego dnia, tradycyjnie przypisywanego temu imieniu. Zwyczaj szczególnie popularny w Polsce (z wyjątkiem Górnego Śląska i Kaszub), ale także obecny w regionach katolickich np. Bawarii. Imieniny obchodzi się również w Bułgarii, w Grecji, w Szwecji, w Czechach, na Węgrzech i Łotwie, a kiedyś i w Rosji. W Szwecji oficjalną listę imienin publikuje Królewska Szwedzka Akademia Nauk. Zwykle wiąże się ze składaniem życzeń i wręczaniem prezentów solenizantowi. Czasem można spotkać się ze zwyczajem, że jeśli jest więcej niż jeden święty lub błogosławiony (patron) imienia (tj. jeśli jest kilka dat imienin w kalendarzu), imieniny obchodzi się w dniu wypadającym jako pierwszy w kolejności po urodzinach.

moze nie obchodzi imienin, ja np nie obchodze - wazne dla mnie sa urodziny a nie jakies tam imieniny

Gość Ale głupoty pieprzysz!
Prawda w oczy kole!? Napsałam żebyś wzięła się za robotę i nie pieprzyła głupot.Żal mi tego faceta że ma taka porypaną dziunie?! Powiedz mu zeby ci kupił auto zaraz cie oleje! Czym wcześniej,tym lepiej!

Gość obozowy69
jakby pamiętał to musiał by kupić i prezent więc po co no ludzie pomyślcie trochę

Gość to ty pieprzysz od rzeczy
gadasz o robocie o pracy,o prezentach. co ma poiernik do wiatraka, skad wiesz ze ona nie pracuje? porabana jestes kobieto, wyladowuj swoje frustracje gdzies indziej. pewnie jestes brzydka piegowata malo atrakcyjna i bez perspektyw na chocby miernego chlopaka ktory z jakiej kolwiek okazji zyczenia ci zlozy. ZAL DZIEWCZYNO ZAL !!!!

Gość mój dzień świstaka
mój tez zapomniał o moich 30. urodzinach :-D

Gość ale tepaka
miniminka99988800 ---------no to ty nie pamiętaj o jego imieninach,urodzinach.

Gość miniminka99988800
niestety nie potrafie udawac ze nie pamietam....

Niektorzy nie obchodza imienin, to raz, a dwa trudno pamietac o czyichs imieninach jak ktos nie wyprawia. W tym roku przyjaciolka zapomniala o moich :D

Gość ale masz dobrze!!!!!!
a co ja mam powiedzieć?? mój w ogóle o niczym nie pamięta, nawet nie pamiętał o naszej rocznicy bycia razem :( :( nie daje mi ani kwiatów ani prezentów :( o imieninach też nie pamiętał!!! ja jestem załamana, co mam robić???? pomóżcie :(