Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agas0712

Czy moge by w cizy nie uprawiajac seksu z chlopakiem?

Polecane posty

Gość agas0712

Zaczne od tego ze mam 16 lat, i co jeszcze jest wazne to to ze mam niedoczynnosc tarczycy i dostalam tabletki po ktorych powinnam miec regularny okres ale od czasu ich brania nie mialam regularnej miesiaczki, nie mam juz jej 2 mies. Nie chce uprawiac sexu w tym wieku wiec ja z chlopakiem zastapilismy go na petting. Ocieralismy sie narzadami ale on sie nie mial wytrysku jedynie powiedzial ze mam poczekac odszedl ode mnie i chyba pozniej mial. Nie moge spac po nocach bo obawiam si ze mog byc w ciazy. a po raz pierwszy dotknal mnie moze z 2 tyg temu.

Gość hcsbf
skoro plemniki nie dostały się do twojej pochwy to wątpie abyś była w ciąży

Gość agas0712
No niby tak ale ocieralismy siebez ubrania. Nie wiem czemu tak jest niby duzo wiem na ten temat ale juz zaczynam schizowac. A i sorki za to jak pisze ale cos mam z klawiatura. A i zapomnialam dodac od dwuch dni bola mnie sutki. nie wiem moze kwestia tego ze nie bralam tabletek przez jakis tydzien, a teraz chormonu buzuja.

Gość agas0712
I strasznie ostatnio zaczelam jesc.

Matko dziewczyno...Ty to tak na serio?... ehh widze ze Ty nawet na petting nie jestes gotowa...wiec powiem ci jasno, nie ma mozliwosc zebys byla w ciazy i przestan schizować....;p

Gość agas0712
Jedna normalna odp bez jakis zartów... :0 Dziekuje gwiazdkoo :) Moze cos wecej na ten temat pipiszemy.

nie ma za co:) ale naprawde dziewczyno nie martw sie, bo przez stres tez sie moze okres spoznic...

Gość agas0712
To skoro nie jestem gotowa na petting to moze mi cos wicej napiszesz na ten temat

no nie jestes gotowa na petting, jesli nie wiesz nawet jak sie zachodzi w ciaze i jak dzieci powstaja...jesli sie juz zdecydowalas na petting, to powinnas wiedziec, ze nie ma mozliwosci, ze plemniki sb nie wiem, przenikna przez ubranie...to wg mnie jest glupota takie myslenie i zadawnanie takich pytan...hmmm i w sumie to nawet peetingiem nazwac nie mozna, no chyyba, ze partner ddotykal Ci reka po narzadach plciowych, a Ty jego;p

Gość agas0712
No wasnie robilismy tak dokadnie to on mi zrobil palcowke i minete no i sie ocieralismy bez ubra.Wiem skad sie biora dzieci ale wlasnie nie wiem czemu zlapala mnie taka schiza

no wiec dziewczyno wyluzuj, nie jestes w ciazy, naprawde :P i przestan schizowac, bo to moze opoznic okres, wyluzuj i czekaj az sam przyjdzie, bo na pewno przyjdzie:) aa bolace sutki moga o tym swiadczyc:)

Gość agas0712
Jeszcze raz dziękuje..:) jak będziesz może ty miała jakiś problem to pisz.