Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Angielski na blogu Kasi Tusk to porażka.

Polecane posty

ja tego bloga nie lubie. jest na nim taka sztywna, po co? wersja angielska jest dziwna, sztywna, jakby trzymala sie jakichs ram. wielu rzeczy nie tlumaczy sie doslownie a ona to robi

Gość Ta druga jest
Jest duzo ładniejsza od tuskowej.

ja bloga K. Tusk tez nie lubię, za to lubie wpisy jej przyjaciołki o gotowaniu. sama juz kilka (potraw, ciast, koktajli itd) zrobiłam- bardzo łatwe i moze nie wszytkie są jakies super smaczne to wiekszosc z tego co zrobilam powtarzalam juz kilkakrotnie. ta jej przyjaciółka w 100% ładniejsza, nie ubiera sie tak tandetnie jak K. , szkoda, ze na tak niewielu zdjeciach jest widozcna.

Gość Tez to zauważyłam!!!!
Heheheh tez to zauważyłam Ale na jej bloga wchodzą nastolatki, 14-16 lat, których język angielski leży i kwiczy, także Kasia może pierdoly pisać po angielsku a dla nich i tak bedzie to WOW

Gość ja nie wchodzę na
jej blog, bo jej zazdroszcze. Po co mam się patrzec na jej styl? Mnie nie stac na takie rzeczy. Matko, torebka za 200 zł? jak kupię sobie jedną na 3 lata za 30 zł to jestem happy. Wolę blogi "szaraczków":) Sorry za off top.

Gość zderrr
Widać silną inspirację Alice Point i Olivią Palermo

Gość Ta dziewczyna jest niemożliwa
Niech swoje modowe rady sobie o Kant dupy rozbije. Kogo stać na takie rzeczy?? Nie każdy ma kupę kasy na ubrania :O Poza tym nie lubię jej. Jej kartoflany nos działa ni na nerwy :classic_cool:

Gość Ta dziewczyna jest niemożliwa
Poza tym tylkoklasyczne zestawy wyglądają ok. Sukienka i buty. Reszta wymyslnych zestawów wyglada gówniano :P , ale na 14latkach robi to wrażenie ;-)

Gość No i po co się dowiedziałam że
ta panna ma bloga, klknęłam na link i przez to dodałam jej kolejne wejście do tych wielu tysięcy ;) Nic nie mam do niej, jeśli chodzi o wygląd i styl, uważam ją za prześliczną dziewczynę, ale z zasady nie interesuję się blogami ustawionych panienek-celebrytek, które nie potrafią wymyślić nic innego, prócz pokazania, co zjadły i jakie spodnie włożyły na tyłek oraz wklejenia kilku zdjęć ściągniętych z netu. Sorry, ale to za mało, pomimo ładnej oprawy i gdyby to nie była Kasia Tusk, to by się pies z kulawą nogą nie obejrzał na tego bloga.

Angielski jest faktycznie fatalny. Taki prosto ze szkoły. Prosto z podręcznika, bo angielskojezyczne blogi czyta sie duzo fajniej, łatwiej. A tu tak sztywno. Ma sie wrażenie, ze Kasia jest taka ą i ę proszę państwa.

Ktoś powiedział, ze kupują alice point. Weszlam na blog alice i angielski na takim samym poziomie. Wolna Amerykanka :O :O

Gość Do cizia_mizia
You can most certainly "walk around in" most kinds of clothing. You stand corrected. You're welcome.