Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs

rozstępy

Polecane posty

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs

mam 16 lat i całe nogi w rozstępach,całe uda,tyłek,pod kolanami,wszystko jest w obrzydliwych rozstępach.baby marudzą,że po ciąży mają rozstępy,a ja bez ciąży i w młodym wieku mam całe nogi tym poorane.

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs
na biuście też mam,ale tego i tak nie pokazuję.tak samo jak nóg nigdy nie pokazuję,ale jednak jest mi gorąco...a nie mogę sobie pozwolić na krotkie spodenki,i wszyscy patrzą jak na wariata.a co,mam paradować z pooranymi nogami?nie wiem tylko,dlaczego pojawiły się jak miałam już 13 lat,a inne dziewczyny nie mają wcale.

Ja też nigdy nóg nie pokazuje. Zawsze długa spódnica, albo spodnie. Tylko w zimie, do kryjących rajstop mogę założyć coś do kolan. No cóż, tak bywa, trzeba się z tym pogodzić.

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs
http://img.webme.com/pic/m/mm-studioo/before_after2.jpg mój tyłek wygląda tak jak ten na zdjęciu 'before',a nogi jeszcze gorej.ale dlaczego?mam 16 lat,nie jestem po ciąży ani nie mam nadwagi. rajstopy to tak,ale i tak mam brzydkie i krótkie nogi,a wszystko przez wzrost.strasznie się męczę przez te upały,nawet przed rodziną wstyd paradować z takimi paskudnymi nogami,więc chodzę w długich dresach i się męczę.

Gość sdsdsdfdfdg
bralas jakies leki?

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs
mój też jest gorszy,bo bardziej obwisły,ale nim się nie przejmuję, bo i tak nikt nie zechce go oglądać,poza lekarzami.a nogi są w tragicznym stanie,o wiele razy gorszym niż te ze zdjęcia,nimi sie przejmuję,bo u mlodej dzoiewczyny pokazywanie nóg latem jest normą,a ja ciągle latam w długich i wysłuchuję od znajomych /odsłoń nogi,jest tak gorąco,opal je/ i co mam im powiedzieć?mam ogromne rozstępy,cellulit,blizny na całych nogach?nawet w jeziorze się nie wykąpię tylko stoję i gapię się jak inni się bawią. nie brałam i nie biorę żadnych leków.

Rozumiem Cię. Ja w Twoim wieku miałam dodatkowo dużą nadwagę, ważyłam ponad 70 kilo. Do tego cellulit głęboki na pół centymetra i rozstępy. Teraz ważę 15 kilo mniej, ale ślady zostały. Mam 25 lat i nigdy w życiu nie ubrałam mini, szortów, 15 lat nie miałam na sobie kostiumu kąpielowego.

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs
Może teraz mam kilka kilogramów za dużo,ale w wieku 13 lat byłam szczupła,a rozstępy i tak się pojawiły.więc nie widzę sensu w odchudzaniu,skoro i tak nic to nie da,a stroju kąpielowego nie założyłam od 11 roku życia,tak samo jak szortów.o spódniczkach nie wspominając,nie mogę już patrzeć na te nogi i zrzucenie kilku kilogramów tego nie zmieni,bo nadal będą krótkie,poorane rozstępami i cellulitem,krzywe i brzydkie.

No to jesteśmy dwie. Ja mam nieproporcjonalnie grube nogi. W udzie mam prawie tyle co w talii, a w biodrach 91. Masakra jakaś.

Gość jfdtjfgjdjgdfjfgs
talii nie mam wcale,bo jakieś 70cm,a ud ani bioder nie mierzyłam ,żeby się bardziej nie załamać.

No ja mam wąską talię, 59 cm. Ale weź pod uwagę, że Ty się jeszcze rozwijasz i figura ciągle Ci się zmienia.

Gość nie jestescie jedyne
tez mam rozstepy na nogach, na udach i pod kolanami, na biodrach, i na cyckach. gorzej, bo mam tez kilka pod pachami! :O