Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina4565

nie zniose tego dluzej...dlaczego???????

Polecane posty

Gość malina4565

poznalam na wakacjach cudownego faceta , od pierwszej rozmowy poczulismy ze fajnie nam ze soba , nadajemy na tych samych falach itp , ktorejs nocy doszło do czegos wiecej (nie do pelnego sexu ) potem sytuacja powtorzyla sie dwa razy ...było cudownie i widzialam ze jemu tez..calujac mnie patrzyl mi w oczy , przytulal , mowil ze jest mu fajnie ze mna , ze bardzo dluuugo bedzie to wspominal ..zawsze sluzyl mi pomoca, byl opiekunczy ,Tyle ze bylo nieporozumienie bo on myslal ze jestem w separacji a ja jestem mezatka...prawda wyglada tak ze nie czuje nic do mea mieszkam z nim bo nie mam wyjscia na ta chwile a ten facet poczul sei dziwnie jakby byl w trojkacie , powiedzialam mu ze nie traktowalam tego jak zabawy ze dal mi duuuzo wiecej niz fizyczne uciechy i ze nie jest jak on to ujal "wypelniaczem czasu " ...zablokowal sie na troche ale potem znow przytulal mnie , potem za dwa dni przyszedl , powiedzial ze chcial ze mna jeszcze chwile pobyc przytulal mnie i calowal , widzialam ze to bylo czule .... teraz nie odzywa sie do mnie na moje smsy odpisuje bardzo zdawkowo a ja chce z nim miec kontakt ...jak myslicie? co nim kieruje? pomozcie....

Gość MixoneDDELO
Jestes kurwą