Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

biedni sa malo inteligetni, nie to co bogaci

Polecane posty

Witam, dzisiaj chcialam poruszyc tem,at, ze biedni sa glupi, a bogaci sa inteligetni. Skad takie przekonanie? A no stad, ze sama jestem bogata inteligetka, za moja tygodniowke kupuje se nauszniki do uszow na miod. A biedak urodzil sie w brudzie, w poiachu, na piecu kafelkowym, bo matki nie bylo stac na transport do szpitala I w piachu umrze. A bogaty zostanie zamurowany w mumii.

Gość ale napisałaś że
Nie było stać na transport do szpitala...a to trzeba prywatnym jambo jetem lecieć?

Gość ondzimon
idż zobacz czy stoisz w kolejce po rozum:P

Nie, ale bogatego to stac zeby se taksi wziol, a biedota wiadrrem sie obmyje I glancus flancus. Wy biedni jestescie plebsem, opalacie sie na polu a potem wmawiacie, ze na szynszylach sie opalacie phi!

Gość ale napisałaś że
Pisz dalej. Szynszyle są the best.

Przychodzi taka biedota do sklepu, mowi ze nie ma pieniedzy, ale mierzy dwie godziny. Po co, ja pytam, no po co?

Gość fv xthlst hroi98v gl m;
Glupie prowo. Dalej sie opalaj na "szynszylach".

Was to nawet na jedzenie boiedactwo nie stac I jestescie tacy wychudzeni, a bogactwa sa grubi, ja jestem taka tlusta, ze nikt by mnie kijem nie tknol, bogactwo jest obrazajace! A chudej nawet pies by nie liznol.

Gość ondzimon
jak nam sie uda upolowac to na krecie tez sie opalamy, fiel

Gość fv xthlst hroi98v gl m;
To juz nawet nie jest smieszne, musisz miec bardzo niski poziom zaspokojenia potrzeby rozrywki.

Prowo to imie Twojej matki niedorozwiniety jelicie. Nie masz kasy to o swiecie gowno wiesz. Sprawdz se na mapie ameryki co to sa szynszyle. Nadwislanski turysto.

Gość FRETY
JESTES ZWYKŁA SZMATĄ ! HITLER BY ZROBIL Z TOBĄ PORZĄDEK I ZWOIM BOGATYM GAHEM OJ PORZERACAŁO WAM SIE W GŁOWACH...

Na krecie to ja moge w domu, bo na podworku mam takiego jednego slepego buszmena co mi dolki kopie. moje zyciwe to rozrywka, ja nie musze sie rozrywac za waszo pomoco, wystarczy ze sobie o was mysle I mam niezly ubaw biedaki. kogo nazywasz gachiem? Mojego meza? Przekaze mu to, on ma znajomosci I mysle, ze Cie za te slowa zalatwi to raz, a dwa to ja nie musze korzystac z jego kasy, bo sama niezle zarabiiam. Mam dwa kola frajerku. A hitler to pewnie twoj ojciec. Laska la vista bejbe pocaluj mnie w gnaty.

Kto w patologii poczety, ten w patologii zginie. Jeszcze nie znam przypadku, gdzie biedota zamienia sie w bogaczy I na od wrot. Kazdy los ma pisany w gienach. Wyksztalciiuchy, nie wyksztalciuchi.

Gość FRETY
PRZEKAZ PRZEKAZ . WIDAC ZE KAPOWANIE I KONFIDECTWO MASZ W GENACH PEWNIE TATUS W TATYM SYSTEMIE WSPÓLPRACOWAŁ Z MILICJĄ . CH.. CI W D.. CÓRKO ORMOWCA

Wiadomo, ze jestes z patologii to widac po twoim slownicitwie. Bogaty czlowiek posiada kulture osobisto I inteligencje, a tty jedyne co masz to butelkie wina za piataka.

Gość FRETY
A GDZIE TWÓJ DOM W KARTONIE ZA ROGIEM ? , I TAKĄ KRETE JAK TY MASZ TO JA ZOSTAWIAM CO DZIEN W KIBLU ZEGNAM

A co ma wspólnego Inteligencja z bycien biednym czy bogatym?????? Inteligencja to Kultura i logiczny tryb myślenia!!

A ja jestem inteligetna I logicznie mysle, dlatego wydedukowalam. Ze biedni sa tacy a nie inni. Niestety musimy nauczyc sie z ytym zyc I my bogaci I wy biedni. Lowciam was. Buzialki krejzolki switasne moje dziedzictwo.

A jak doszłaś do bogacstwa??!! Powiedz tak szczerze z ręką na sercu! W naszym kraju uczciwą pracą do bogacstwa się nie dojdzie!! Tylko kombinacją i wykorzystywaniem innych włśnie tych biednych!!

Gość dfgdsfgsgds
o zesz, inteligentna pani pisze "se" do szkoly wroc gamonico, naucz sie dobrze mowic i picas w swoim ojczystym jezyku

Gość KASIA @@@
Rozsmieszylas mnie na maxa!!!! Jestes wyedukowana a nawet jednego zdania nie potrafisz poprawnie napisac, chyba pora wrocic do podstawowki wszak wakacje sie koncza dziecinko...

podstawowkie to ja ukończyłam z czerwonym paskiem i to nie na dupie droga koleżanko. Niech zgadnę, Ty tagże wywozisz się z patologii??