Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnimkka

Rodzice wyrzucili mnie z domu ;(

Polecane posty

Gość annnimkka

matka a ojciec stal jej przytakiwal i sie nie odzywal ;( matka powiedziala ze wcale nie chciala mnie urodzic i siostry ze slubu nie chciala i mojego ojca, to jego rodzica ja zmusili do porodu i wychowania nas ona chciala byc z innym wyszla za maz z rozsadku bo rodzice jej kazali ;( powiedzialam jej ze mogla mnie wyrzucic do smietnika albo oddac do domu dziecka na to dostalam dwa razy w twarz nazwala mnie jebana suka a moja siostre kurwa wybieglam z placzem z domu wypychala mnie sila ;( moja siostra rzucila teraz mi przywiozla plecak na dworzec, jade do warszawy do przyjaciolki, nigdy juz nie wroce nie mam juz matki ani ojca :( nigdy nie mialam zaluje ze sie urodzilam :( obcy ludzie sa dla mnie lepsi niz wlasna matka co ja mam za ojca? Zawsze mial mnie w dupie tylko ziemia i pieniadze , tylko to sie liczy w mojej rodzinie, nigdy ojciec ani matka mnie nie przytulili nie powiedzieli ze kochaja

Gość tyui
a skąd niby teraz piszesz? złapałaś wifi? :p

Gość annnimkka
z telefonu nie mam z kim pogadac, jade do niej bo mam tylko nia,inni ciagle mnie wykorzystuja i ciagle cos chca powtarzaja bedzie dobrze a jest jeszcze gorzej

Gość moim zdaniem too
a ile masz lat? uczysz sie jeszcze?