Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maganona

Złe samopoczucie po solarium

Polecane posty

Byłam na solarium aby odnowić opaleniznę. Wcześniej oprócz czerwonej skóry nic się po opalaniu nie działo. Tym razem pod koniec opalania zaczęłam się źle czuć. Przeszły mnie dreszcze i poczułam się słabo. Gdy wyszłam z kabiny zrobiło mi się ciemno przed oczami po chwili zatkało mi uszy i nic nie słyszałam. Mało brakowało abym zemdlała. Po kilku minutach wszystko było w porządku. Jaki może być powód takiego samopoczucia? Miała tak któraś z was?

Gość fgully
Głupota się podpiekła i boli? Bo mądrzy ludzie smażyć się nie chodzą...

Gość na głupote nie ma rady..
dokładnie. durna jesteś że chodzisz na solere, co ty myślisz że takie lampy to wysyłaja jakies zdrowe fluidy, samooo zło z tego płynie.

Gość aska8000as
w taki upal na solare poszla .. jednak jestes tepa.. slysze zcasem jak z okresem chodza.. to juz brak wyobrazni

Gość dfgdsfgsgds
moze za dlugo bylas i cisnienie ci spadlo, ja mam niskie i tak sie czuje,na glodnego nigdy nie chodz sie opalac

Gość hokjj
Ale po co się w ogóle opalać???

Gość iwonkaaaaa
przestancie najezdzac na dziewczyne, zadala pytanie a tu stado mądrych krów od razu miesza ją z błotem, i co z tego ,że była na solarium ? żal wam dupy ściska, może wolała iśc na 7 minut i mieć taki sam efekt jakby godzine plackiem na śłońcu leżała.

Gość fanka chipuńki :)
iwonka idz zesz wygladnij przez okno zobacz czy cie po niem nie ma :)

Gość lew_lwiatko
Przecież te lampy emitują strasznie paskudne promieniowanie więc nie dziwtoa ze jej sie słabo zrobiło, a do tego upał.

Gość hokjj
iwonkaaaaa, tak, jasne, będę zazdrościć, że ktoś sobie w godzinę na słońcu czy w 7 minut w puszce skórę niszczy... rzeczywiście, powód do zazdrości :D ale smaż, się, smaż... za kilka lat to ty będziesz wyglądać jak własna babcia, a nie ja :D

Gość lew_lwiatko
niom :)

Gość iwonkaaaaa
a Wy to za to jesteście piękne ki macie idealną skóre, dziewczyna chociaż jakoś o siebie dba, chociażby fakt,że chciała miec ladna opalenizne a Wam tylko dupy osna od siedzenia przed komputerem ;]

Gość hokjj
a od kiedy to dobrowolne przyspieszanie starzenia skóry oznacza "dbanie o siebie"? :D

Gość lew_lwiatko
ifonka dejże spokój, nie gderaj jak stara babinka :)

Gość Magda

czasem na solarium chodzi się zdrowotnie, a nie żeby się opalać. Ja na przykład chodzę dwa razy w tygodniu po kilka minut, ponieważ choruję na łuszczycę i solarium mi pomaga. Więc zbędne to hejtowanie