Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka od żonatego

Naiwność żon

Polecane posty

Tak mnie zastanawia naiwność żon zdradzanych, że postanowiłam założyć swój topik. Otóż mam przyjaciela, z którym przyjaźnię się od piaskownicy. Jesteśmy dorosłymi już ludźmi, każdy poszedł w swoją stronę jednak nasza przyjaźń pozostała. Ja jestem rozwódką, powód zdrada męża, mam rozwód z orzeczeniem winy męża. Szybko się zorientowałam chyba, bo po 2 miesiącach, w zasadzie, to zadziałała intuicja no i zawsze mi się ten przyjaciel zwierzał jak zdradzał żonę, więc mniej więcej znałam ten schemat i typ faceta zdradzacza, co robi itp. itd. Natomiast ta żona jego jest tak "głupia", że on ją zdradzał od samego początku i zastanawiam się czy ona tego nie widzi, czy jest tak ograniczona!! I co najśmniejszniejsze jest w tym, że go wiecznie kontroluje. Resztę potem. Zapraszam do dyskusji.

Gość Jakiś Człowiek
Nie podoba mi się zbytnio ta prowokacja. Ale dam 2/10 na zachętę:).

Gość to dlatego że swiatem
moze jej to odpowiada, bardziej nizby mieli sie rozstac? a moze sama ma kogos na boku?

Gość przyjaciółkazonategomm
prawda!

Gość whedif
naiwność ludzi w związkach ogólnie

Gość fgrtssssssssssssssssssss
ja tez znam takie malzenstwo.on ma kochanke od 6 lat a zona wiecznie go kontroluje.

To nie jest prowokacja, bo to się dzieje dookoła i wszędzie jest zjawiskiem dość powszednim. Mogę Ci napisać 1000 przykładów, jej nawet dla mnie głupiego zachowania, które jest tak śmieszne, że głowa boli. A zdradzał ją mnóstwo razy. Właśnie ostatnio jak byliśmy na grillu była rozmowa na temat zdrad i ona sobie nie wyobraża, jak facet może zdradzać żonę. Dlatego to skłoniło mnie do założenia tego topiku, jaka jest granica naiwności.

Gość Jakiś Człowiek
Ale to ty też jesteś niezła... Jak Ciebie zdradzał mąż, a ten palant zdradza żonę, to ty o tym wiesz i nic? Albo jej powiedz albo nie odzywaj się do kolesia. Porażka...

Gość ajjjjjjjjjjjskklh
para wie ze sie zdradzaja nawzajem,ale chca odskoczni i inego sxu,zona sie cieszy maz jej juz nie rusza ma luzy

Gość Filozoficznie
Podobno zona zawsze dowiaduje się ostatnia..

do jakiś człowiek Nie nie jestem niezła, to jest mój najlepszy przyjaciel!! Nie nigdy nie powiem jego żonie, że on ją zdradza, bo o tym wie jej siostra, wie, że ją zdradza i żałosne w tym wszystkim jest to, że ta siostra daje mu alibi!! Mało tego ta siostra jest podwójną rozwódką i chciał z nim iść do łóżka!! Mam wyjebane na to, czy zdradza żonę, znam go od piaskownicy, wiem jaki jest, dziwi mnie fakt jej naiwności i naiwności wszystkich zdradzanych kobiet, tak brzmiał miał temat. Zdradą się brzydzę, jednak on mi cały czas opowiadał, jest dla mnie chory na sexocholizm.

do ajjjjjjjjjjjskklh Na sto procent ona go nigdy nie zdradziła, jest wierna jak pies i jak pies zachowuje się wobec niego, myśląc, że ma kontrolę nad nim!!

Gość hahahahaajajeszczelepsza
a co ty tak cwaniakujesz autorko? bo udało ci się nakryć mężulka na zdracie? robił to nieudolnie i tyle. w wielu przypadkach nie jest to wcale proste!

No właśnie, jest intuicja, nie jest proste, nie cwaniaczkuję ale jeżeli ona dzwoni do niego i cały czas posądza go o zdradę?!

Gość ale tepaka
przyjaciółka od żonatego____________tępa jestes z ta intuicją. Twój były mąz po prostu nieudolnie cię zdradzał,więc domysliłąś się. Są ludzie,którzy latami zdradzają i ich partnerzy nie domyślają się tego. Cicha woda brzegi rwie...