Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciepedzijakszlone

moj typwy dzien-kto tez tak ma

Polecane posty

Gość zyciepedzijakszlone

wstaje o 4 bo do pracy dojedzam. w domu jestem ok.16.30.zjem obiad,pomyje naczynia,wypije kawke, obejrze jakies wiadomosci, wejde na neta, poprasuje ciuchy na nastepny dzien i juz musze sie klasc spac. najpozniej o 21.30

Gość myheroo
nie jestem w stanie wstac przed 8 a ty wstajesz o 4 jak ty to robisz

Gość Jakiś Człowiek
No ja mam podobnie. Wstaję około 4.00 żeby farmić na ogame. Farmię do obiadu, czasem dłużej. Potem jak już nie ma na co latać to siedzę na kafe i piszę bzdury.

Gość zyciepedzijakszlone
tez kiedys wydawalo mi sie to nierealne ale szybko sie przestawilam.

Gość stinky pinky
J a tez czasem wstaje o 4,30 ,no ale mam 2 zmiany,echh w wekendyzazwyczaj tyram

Gość u mnie praktycznie
to samo z tym, ze wstaje o 6ej i nie prasuje ciuchow ;)

Gość stinky pinky
tez nie prasuje hehe

Gość Jakiś Człowiek
A farmicie? Czy tylko fsy i do roboty? Albo może skanujecie moony i szukacie flotki? Jeszcze część może klikać w pz ale to trzeba 2-3 siedzieć bo inaczej się naklikacie i nic. Mi się tam nie chce liczyć lepiej kogoś na fali złapać albo liczyć na nieodebrane stacjonuj:).

Gość maaaami
Ja mokre ciuchy wieszam na wieszaki, ladnie je wyciagam i tyle.,,, Odkad tak robie, prasuje tylko wyjsciowe kreacje... Wiekszosc rzeczy same prasuja sie na wiaterku na balkonie.. Złota rada..Moja sąsiadka i mama tez juz tak robia:)

Gość ja powiem tak u mnie
wstaję za 10 siódma a kładę się po 22, pracę kończę o 15.30 w drodze powrotnej robię zakupy, potem gotuję obiad, odkurzam, czasem piorę i prasuję, nieraz gapię się wieczorem w tv lecz częściej w ekran monitora

Gość poweselna
Moim zdaniem to kwestia kiepskiej organizacji. Od 16.30 do 21.30 jest aż 5 godzin! Naprawdę ten czas można dobrze wykorzystać, szczególnie, gdy nie ma jeszcze dzieci.

Gość Jakiś Człowiek
A kiedy wy farmicie? Tylko fsy i w eko? Co to za gra? Bez sensu. Potem jesteście farmami. Pewnie same bunkrowniki, zmora uni:/. Leży surka, a nie możesz ukraść bo się kilkaset plazm szczerzy:(.

Gość mój dzień świstaka
wstaje o 6 i do roboty do 14.30, potem z roboty jade do drugiej roboty , mam na to pół godziny, bo tam zaczynam o 15. do domu wracam ok.20, siadam przed kompem spr. poczte, coś wrzuce na ruszt i spać :-D ja już nawet nie pracuję niczego i to od paru lat, po rpostu nie mam na to czasu

Gość mój dzień świstaka
Więc Ty masz jeszcze sporo wolnego czasu po południu więc nie narzekaj

Gość Jakiś Człowiek
A bo wy pewnie macie ogame w robocie i tam latacie co? Albo z koma ale to ciężko bo można kilka sekund pomylić i jeszcze jakaś podstwaka albo coś. Trochę ryzyko no ale jak się chce złomić to nie ma opcji.

Gość mój dzień świstaka
*prasuję

Gość mój dzień świstaka
Jakiś Człowiek kolejny schizofrenik na kafe???

Gość Jakiś Człowiek
A wstawiacie w ST? Czy tak incognito:). Jakie macie flotki? Pewnie same pancki, teraz każdy robi pancki, kiedyś to ow byo główną siłą, a teraz pancki. Wnerwiają mnie, wolę bombki, tylko wolne. W sumie niszczarki lepsze ale za drogie.

Gość dscdsc
jakiś no-life który podnieca sie gadaniem o jakiejś bzdurnej grze i tym że nikt nie wie o co mu chodzi :o

Gość Jakiś Człowiek
Jaki no-life? Ja mam życie. Latam rano na noobów, a potem na igły. Sporo surki można z tego wyciągnąć tylko trzeba pilnować żeby się noob nie lognął. W sumie to czasem żal dykty na to ale lata się też for fun.

Gość Politaa6
Mój dzień wygląda tak wstaje o 7.30 jemy z mężem śniadanie, mąż wychodzi do pracy potem sprzątam po jedzeniu kąpie sie w międzyczasie wchodzę na internet potem ubieram się maluję i jadę do pracy męża- mamy kancelarie. Spędzam tam jakieś 5 godzin, potem jakieś zakupy, kosmetyczka albo masaż i wracam do domu . Robimy z mężem kolacje, później idę na fitness z dziewczynami ale nie codziennie albo pijemy z mężem wino siedząc na tarasie prowadząc długie rozmowy nawet do 1 w nocy jeszcze toaleta i śpimy ;)

Gość whedif
jakbym miała wstać na 4 tobym się nie kładła

Gość Jakiś Człowiek
Politaa6, a ty czasem ostatnio złoma nie dostałaś? Bo wydaje mi się, że widziałem twój nick w ST po lewej stronie na Jupiterze. Nawet ładną flotę miałaś, tylko nie wiem po cy tyle cmów. No ale tak zlamić. Z planety na pz fsa puścić? To złom murowany.

Gość Jakiś Człowiek
Co ja piszę, chyba mi odwaliło. Po prawej widziałem nick oczywiście. Jej na nooba mało nie wyszedłem. Petem by mnie jeszcze za to z soja wywalili i bym musiał szukać kumpli na buddy na podstawkę albo straszyć kontrą.

Gość Politaa6
Nie widzę w moim planie dnia nic dziwnego, większość koleżanek prowadzi podobne......

Gość Jakiś Człowiek
No podobne podobne, bo to taka gra. Albo idziesz we flotę albo w eko. Większość twoich koleżanek to pewnie eko stawia i ty też, kobiety to częściej ekowcy, chociaż niektóre też trochę złomią:).

Gość Jakiś Człowiek
A tak w ogóle to ostatnio trochę w statach spadłem ale to dlatego, że słoneczną burzę bo już miejsc braknie i satki stawiam. Wiem jest terraformer ale to draga impreza poza tym trzeba energetyczną mieć na 12.

Gość Jakiś Człowiek
ach aż sie podnieciłem jak o tym gadałem, zmarszcze sobie freda a potem pójde farmic dalej

Gość Jakiś Człowiek
Spadaj podszywie jeden! Teraz już nie farmię bo wszystko sfarmione. Z resztą flota na fsie. Jutro o 4 się wstanie i będą farmy czekały na moje metki:).

Gość Jakiś Człowiek
teraz mój stary bedzie mnie farmił swoim kutasem, już nie moge wytrzymac z podniecenia ach ach... 👄 już ide tatusiu :classic_cool: