Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciepedzijakszlone

moj typwy dzien-kto tez tak ma

Polecane posty

Gość Jakiś Człowiek
Podszyw, ja wiem, że ty opisujesz swoje własne doznania;). No ale pewnie złoma dostałeś i nie masz czym polatać to ci żal;P.

Gość Jakiś Człowiek
Dlaczego już nikt nic nie pisze? Czy wy w ogóle nie macie nic do powiedzenia w temacie? Wcale nie farmicie?

Gość polniesz dzisiaj autorko?
do jakis czlowiek zniszczyles caly topic:O przestan peirdolic o grach o monologowac tworzac wlasne podszywy:O

Gość koci przysmak
Ja mam na 9.30 do 17.30, więc tak po 18 jestem w domu. Szybka kolacja i zależy od dnia, zajęcia. A to fitness, a to angielski, a to zwykły rower, a to spotkanie z przyjaciółkami.

hej, ja jesli jestem w pracy to po 12h więc tylko wstaje, cos zjem, wychodzę o 7 a wracam ok 21, także jestem potem zjebana jak koń po westernie ale z drugiej strony nie pracuje sie od poniedzialku do piatku, wpadają tez dni wolne

Gość ele bele
a ja wstaje o 3.37, do pracy mam na 4.30. i co mam poradzic ? ale pracuje gora do 13 ;D

mi zdarzało się mieć na 6.30, wstawałam o 5 przeklinając ten dzień- zwłaszcza zimą jak wy wstajecie o tej porze? ja to jestem jeszcze w fazie rem, a jak mam wolne to potrafię o tej godzinie iść spać

Gość Jakiś Człowiek
To nie ja robiłem podszywy. To podszywacz. Ja w tym czasie Surkę z planet zwoziłem bo mi brakowało na kopalnię metki:).

Gość ele bele
ciężko sie wstaje, nie powiem, ale pocieszające jest to że o 13 bede w domu. teraz jeszcze jakos sie wstaje, w zime bedzie pewnie przejebanee

Gość Jakiś Człowiek
Oj mi też ciężko wstawać. Ale farmy wzywają, a poza tym flota wraca więc trzeba odebrać. No to się zwlekam z wyrka, włączam kompa i puszczam skany. Najpierw skanuję okolicznych noobów, jak już ciężki sprzęt się czymś zajmie to się biorę za igły:). A wy jakie macie systemy?

Gość Jakiś Człowiek
No dobra, nie będę chamski:). Dam wam już spokój. Ja mam takie popierdzielone poczucie humoru. Tarzałem się ze śmiechu pisząc te brednie. A jak ktoś napisał "no-life" to myślałem, że nie wyrobię. Wiem, że to jest debilizm ale mnie to śmieszy i to strasznie:D. Ps. Tamte dwa podszywy to na prawdę były podszywy.