Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaami

Ach te dzieci

Polecane posty

Gość maaaami

MOja 15-letnia corka zakochała sie w rówieśniku. Nie przypadł mi do gustu, bo sie nie uczy, juz rok nie zdal a teraz czekaja go egzaminy, Do tego okazalo sie ze pali jakies zielsko. Jest sposob by wybić córce go z głowy? Ratujcie..

Gość maaaami
Oboje dostali szlaban, bo do nas na urlop jej chłopak przyjechał z 5gr jakiegos zielska i napalil sie tego syn kolezanki... masakra... co za nieodpowiedzialny typ... Moglismy miec przez niego wszyscy klopoty... Boje sie ze córka zle przy nim skończy... Ona nie pali, ale kto wie jak długo sie powstrzyma:(

Szczerze mowiac nie wiem co Ci doradzic. Sama musi sie odkochac lub dojsc do wniosku ze to nie chlopak dla niej. Milosc jest slepa, zwlaszcza nastolatki w pierwszych zwiazkach czesto sa bezkrytyczne. Mysle ze zakazami mozesz tylko osiagnac odwrotny skutek bo zakazany owoc smakuje lepiej

Gość maaaami
wiem ze serce nie sluga, ale ile bym dała by sie odkochała od tego idioty Wyglada jak zyciowa niezdara Jak mozna wieżc zioło pół polski i sie nie bac Co za bezmózg:( Boje sie ze kiedys sie zadłuzy za zioło i ktoś zrobi krzywde córce:(

Gość myslę sobie
że swoje już zrobiłaś czyli wpoiłaś córce jakieś podstawowe zasady.... teraz nadszedł czas żeby przeżyła swoje i nauczyła się reszty na własnych błędach... w wieku 15-20 lat tez miałam swój ''trudny czas'' a wyrosła ze mnie teraz odpowiedzialna już mamuśka;) zakazami i nakazami jedynie zbuntujesz córkę przeciwko sobie...

Gość maaaami
ale przez niego opuscila sie w nauce, zaczeła wagarowac i klamac... Co z jej przyszłoscia? W tych czasach liczy sie glównie nauka..